Crash Pad LACD Spotmaster

Crash Pad LACD Spotmaster

0 out of 5

1.500,00 kn

PROIZVOĐAČ: LACD, Njemačka
BOJA: crvena
MATERIJAL: polyester (3 sloja pjene – tvrda,meka,tvrda)
MASA: 5,3 kg
VELIČINA:
otvorena: 140 x 100 x 10 cm
zatvorena: 70 x 100 x 20 cm
SUSTAV NOŠENJA: ručke za nošenje, podstavljene naramenice

PREPORUKA:
sportsko penjanje, stijensko penjanje, dvoransko penjanje

Dostupno uz narudžbu

SKU: 2503 Kategorija:Ostala oprema i dodaci
Usporedi

Opis

Crash Pad LACD Spotmaster dobro je prilagođen iskusnim penjačima kao i potpunim početnicima. Sa ovom podloškom, omjer površine, debljine, jastuka i težine savršeno se uklapa. Kada se zatvori, ovaj Crash Pad sa visinom od 1 m, širinom od 70 cm i težinom od 5,3 kg također je sjajan za nošenje prilikom duljih uspona. Za prijenos dostupne su ili bočne ručke za nošenje ili podstavljene trake na ruksaku. Kad se rasproste, prostirka je dimenzija 140 cm x 100 cm.  Visokokvalitetni LACD Crash Pad izrađen je od tri različita sloja pjene. Gornji sloj pjene (3,5 cm) izrađen je od tvrde pjene, dok je srednji sloj (5 cm) s mekim materijalom odgovoran za pouzdano prigušivanje pada. Na dnu tanak (0,5 cm) sloj tvrde pjene daje čvrsto dno. S praktičnim remenima i podesivim kopčama od aluminija, Crash Pad Spotmaster odlaže se brzo i sigurno.

Ako Vas interesira ovaj Crash Pad LACD Spotmaster slobodno nas kontaktirajte klikom ovdje

Napomene
Slike: Prikazane slike artikala ponekad su samo informativnog karaktera te postoji mogućnost da će artikl u zbilji izgledati drugačije. Iz tog razloga Vas želimo upozoriti da NE uvažavamo reklamacije na osnovi različitosti slike u web shopu i kupljenog artikla.
Zalihe: Raspoloživost artikala ukoliko je prikazana na stranicama isključivo je informativnog karaktera. Podaci o stvarnim zalihama artikala osvježavaju se na dnevnoj bazi. Ukoliko naručite veći broj artikala od stvarno dostupnih u vezi takve situacije biti ćete kontaktirani kako bi se pronašlo zadovoljavajuće rješenje.
Cijene:  Zadržavamo pravo promjene cijena. Podaci se osvježavaju na dnevnoj bazi.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Crash Pad LACD Spotmaster”

Možda će vam se također svidjeti…