Kaciga AustriAlpin Helm.Ut Light+Blue

0 out of 5

71,01 

Kaciga AustriAlpin Helm.Ut Light+Blue ne uvjerava samo svojim udobnim, kompaktnim rasporedom, već i stabilnošću i poboljšanom zaštitom od udara.

PROIZVOĐAČ: AustriAlpin
BOJA: azurno plava
MATERIJAL:
vanjska obloga – polycarbonat
unutarnja obloga – EPS polypropilen
MASA: 275 grama
OPSEG: 54-61cm
CERTIFIKAT: EN 12492:2012
JAMSTVENI ROK: 5 godina

PREPORUKA:
sportsko penjanje, penjanje na ledu, sportovi u planini, via ferrata

SKU: 902 Categories:Kacige, Sve za ferrate, Ultralagane kacige

Opis

Uz kacigu Helm.Ut light + Blue, Vaša glava ostati će sigurna tijekom penjanja i planinarenja! Kaciga AustriAlpin Helm.Ut Light+Blue ne uvjerava samo svojim udobnim, kompaktnim rasporedom, već i stabilnošću i poboljšanom zaštitom od udara.

Njegova tvrda obloga, otporna na udarce i njezin oblik, savršeno štite cijelu glavu, od bočnih strana do čela i stražnje strane i na taj način osiguravaju potrebnu sigurnost. Uz to, udoban remen za glavu s podstavljenim runom odvojivom i perivom podlogom i okretnim gumbom za podešavanje veličine pružaju savršenu udobnost nošenja. Ova kaciga ima vrhunsku ventilaciju, sa čak 7 velikih otvora što ćete posebno primjetiti kod vrućih ljetnih dana.

Naš Helm.Ut Light+Blue također ima kopče za pričvršćivanje prednjih svjetala i dolazi sa stilskim ispisom, a dodatno ju možete ukrasiti prigodnim naljepnicama.

Ako Vas interesira ova Kaciga AustriAlpin Helm.Ut Light+Blue slobodno nas kontaktirajte na klikom ovdje

Napomene
Slike: Prikazane slike artikala ponekad su samo informativnog karaktera te postoji mogućnost da će artikl u zbilji izgledati drugačije, iz tog razloga Vas želimo upozoriti da NE uvažavamo reklamacije na osnovi različitosti slike u web shopu i kupljenog artikla.
Zalihe: Raspoloživost artikala ukoliko je prikazana na stranicama isključivo je informativnog karaktera. Podaci o stvarnim zalihama artikala osvježavaju se na dnevnoj bazi. Ukoliko naručite veći broj artikala od stvarno dostupnih u vezi takve situacije biti ćete kontaktirani kako bi se pronašlo zadovoljavajuće rješenje.
Cijene:  Zadržavamo pravo promjene cijena. Podaci se osvježavaju na dnevnoj bazi

Dodatne informacije

Boja

Grey, Turquoise

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kaciga AustriAlpin Helm.Ut Light+Blue”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Možda će vam se također svidjeti…