KAPA TERMONET REFIK BLACK – BUFF

0 out of 5

179,00 kn

KAPA TERMONET REFIK BLACK – BUFF je reverzibilna, izuzetno topla i lagana kapa dizajnirana za ultimativnu zaštitu od hladnoće. Uživajte u svojim omiljenim aktivnostima na otvorenom kao što su trčanje, planinarenje, skijanje, vožnja biciklom ili vožnja motorom s BUFF® ThermoNet®.

Proizvođač: Buff, Španjolska
Materijal: poliester
Veličina: podesiva, rastezanje u 4 smjera
Održavanje: pranje u perilici

PREPORUKA
trčanje, pješačenje, planinarenje, vožnja biciklom

 

Usporedi

Opis

KAPA TERMONET REFIK BLACK – BUFF je reverzibilna, izuzetno topla i lagana kapa dizajnirana za ultimativnu zaštitu od hladnoće. Uživajte u svojim omiljenim aktivnostima na otvorenom kao što su trčanje, planinarenje, skijanje, vožnja biciklom ili vožnja motorom s BUFF® ThermoNet®. Posebno dizajniran za ugodno i toplo vrijeme zimi. Ova kapa je izrađena od 70% recikliranog materijala čime dodatno štitimo prirodu koja nas okružuje. Kapa je tako dizajnirana da vrlo učinkovito i brzo uklanja višak vlage. kapa je idealna za aktivnosti visokog intenziteta. Šavovi tkanine su spajani pomoću tehnologije lijepljenja kako bi se postiglo optimalno prianjanje uz izbjegavanje trenja.

Ako Vas interesira ova multifunkcionalna marama KAPA TERMONET REFIK BLACK – BUFF slobodno nas kontaktirate ovdje

Napomene
Slike: Prikazane slike artikala ponekad su samo informativnog karaktera te postoji mogućnost da će artikl u zbilji izgledati drugačije, iz tog razloga Vas želimo upozoriti da NE uvažavamo reklamacije na osnovi različitosti slike u web shopu i kupljenog artikla.
Zalihe: Raspoloživost artikala ukoliko je prikazana na stranicama isključivo je informativnog karaktera. Podaci o stvarnim zalihama artikala osvježavaju se na dnevnoj bazi. Ukoliko naručite veći broj artikala od stvarno dostupnih u vezi takve situacije biti ćete kontaktirani kako bi se pronašlo zadovoljavajuće rješenje.
Cijene:  Zadržavamo pravo promjene cijena. Podaci se osvježavaju na dnevnoj bazi.

Dodatne informacije

veličina

L/XL, S/M

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “KAPA TERMONET REFIK BLACK – BUFF”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *