Alpinistički ruksak – Alpine 30

0 out of 5

83,99 

PROIZVOĐAČ: Berghaus, Velika Britanija
ZAPREMNINA: 30 l
BOJA: plava

SPECIFIČNOST:
vezice za cepine ili užad, izuzetno lagan od samo 705 g, a jako izdržljiv

SKU: 2638-1-1 Category:Ruksaci

Opis

Izrađen da djeluje jednako naporno kao i vi, Alpinistički ruksak – Alpine 30 je lagan, ali i nevjerojatno jak. Teži samo 705 g, i sa njim možete samouvjereno putovati po planinama, jer je također impresivno izdržljiv. Sustav za leđa i ramena niskog profila donosi veliku stabilnost i udobnost, dok tkanina izrađena posebno protiv snijega pruža pouzdanu zaštitu od vremenskih prilika. Dohvat osnovne opreme brže je i lakše zahvaljujući jednostavnom pristupu.
Radi sigurnosti, remen preko vrha drži sve na sigurnom, dok snijeg i led ostaju vani. Također se koristi kao prikladno mjesto za pričvršćivanje konopa. 

Ako Vas interesira ovaj Alpinistički ruksak – Alpine 30 slobodno nas kontaktirajte klikom ovdje

Napomene
Slike: Prikazane slike artikala ponekad su samo informativnog karaktera te postoji mogućnost da će artikl u zbilji izgledati drugačije, iz tog razloga Vas želimo upozoriti da NE uvažavamo reklamacije na osnovi različitosti slike u web shopu i kupljenog artikla.
Zalihe: Raspoloživost artikala ukoliko je prikazana na stranicama isključivo je informativnog karaktera. Podaci o stvarnim zalihama artikala osvježavaju se na dnevnoj bazi. Ukoliko naručite veći broj artikala od stvarno dostupnih u vezi takve situacije biti ćete kontaktirani kako bi se pronašlo zadovoljavajuće rješenje.
Cijene:  Zadržavamo pravo promjene cijena. Podaci se osvježavaju na dnevnoj bazi.

Dodatne informacije

Boja

Lime, Ocean

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Alpinistički ruksak – Alpine 30”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)