Nema na zalihi

Dereze Tyrol – poluautomatske sa 12 zuba

0 out of 5

86,27 

PROIZVOĐAČ:  AustriAlpin, Austrija
MATERIJAL: čelik
MASA: 1035 g
BROJ ZUBA: 12
SISTEM KOPČANJA: poluautomatske
CERTIFIKATI: EN 893:2019, UIAA 153

 

Nema na zalihi

SKU: 1610 Category:Dereze

Opis

Dereze Tyrol – poluautomatske sa 12 zuba najbolji su izbor za trekking ture, oštar snijeg,  brzo i lako planinarenje, kao i neprezahtjevno korištenje na snijegu i ledu. Ove elastične dereze sa 12 zuba izrađene od čelika sa CONCEPT vezom pogodne su za planinarske cipele koje nisu kompatibilne za poluautomatske ili automatske dereze. TYROL dereze podesive su po veličini pomoću pomične središnje trake i ušivenog pera. Krupni oblik doprinosi uklanjanju snijega koji se pridržava za potplat cipela.

Ako Vas interesiraju ove Dereze Tyrol – poluautomatske sa 12 zuba slobodno nas kontaktirajte klikom ovdje

Preporuke proizvođača:
Dereze za strmi led (SKYSTEEP, SKYCLIMB i TYROL P12) moraju se redovno pregledavati. Pregledom i potrebim popravkom osigurate dobro prianjanje na strmim, smrznutim terenima. Provjerite pukotine nakon svake uporabe i po potrebi zamijenite ili pritegnite vijke. Da biste izbjegli pojavu hrđe, dereze moraju uvijek biti pakirane suhe i čiste.

Napomene
Slike: Prikazane slike artikala ponekad su samo informativnog karaktera te postoji mogućnost da će artikl u zbilji izgledati drugačije, iz tog razloga Vas želimo upozoriti da NE uvažavamo reklamacije na osnovi različitosti slike u web shopu i kupljenog artikla.
Zalihe: Raspoloživost artikala ukoliko je prikazana na stranicama isključivo je informativnog karaktera. Podaci o stvarnim zalihama artikala osvježavaju se na dnevnoj bazi. Ukoliko naručite veći broj artikala od stvarno dostupnih u vezi takve situacije biti ćete kontaktirani kako bi se pronašlo zadovoljavajuće rješenje.
Cijene: Zadržavamo pravo promjene cijena. Podaci se osvježavaju na dnevnoj bazi.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dereze Tyrol – poluautomatske sa 12 zuba”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)