Gamaše LACD Ultralight

0 out of 5

29,20 

Uz LACD gamaše Ultralight, pruža se savršena zaštita od vlage i vjetra u svako doba, a voda ili snijeg ne mogu prodrijeti u planinarske čizme odozgo. Ujedno pružaju i izvrsnu, praktičnu i učinkovitu zaštitu od krpelja i drugih insekata.

Proizvođač: LACD, Njemačka
Model: Ultralight
Materijal:
ripstop naylon, Velcro
Masa: 125g
Veličina: unisize

PREPORUKA:
planinarenje, šetnje
SKU: 1705 Category:Ostala zimska oprema

Opis

Mnogi planinari ne nose gamaše jer štede na težini. Ipak, LACD uz svoje Gamaše LACD Ultralight nudi par gamaša težak samo 125 g, uključujući i vrećicu. Na vlažnim livadama, snježnim poljima i kišovitom vremenu, ultra lagane gamaše mogu se udobno staviti s učvršćivačem od Velcroa i učvrstiti tipkama na vrhu i dnu. Elastična struna pomaže kod učvršćivanja. S donje strane, stabilna metalna kuka zakačena je planinarske cipele, tako da gamaše ne može kliznuti prema gore. Osim toga, podesivi kabel preko potplata i elastični rub gipke učvršćuju vodonepropusnu mrežicu izrađenu od ripstop najlona. Rip stop materijal spriječava lako trganje te tako ovim gamašama pruža dugovječnost.

Ako Vas interesiraju ove Gamaše LACD Ultralight slobodno nas kontaktirajte na klikom ovdje

Napomene
Slike: Prikazane slike artikala ponekad su samo informativnog karaktera te postoji mogućnost da će artikl u zbilji izgledati drugačije, iz tog razloga Vas želimo upozoriti da NE uvažavamo reklamacije na osnovi različitosti slike u web shopu i kupljenog artikla.
Zalihe: Raspoloživost artikala ukoliko je prikazana na stranicama isključivo je informativnog karaktera. Podaci o stvarnim zalihama artikala osvježavaju se na dnevnoj bazi. Ukoliko naručite veći broj artikala od stvarno dostupnih u vezi takve situacije biti ćete kontaktirani kako bi se pronašlo zadovoljavajuće rješenje.
Cijene:  Zadržavamo pravo promjene cijena. Podaci se osvježavaju na dnevnoj bazi.

Dodatne informacije

Boja

Siva, Žuta

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Gamaše LACD Ultralight”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)