Gurtna Looper 60 – Climbing Technology

0 out of 5

5,99 

Gurtna visoke čvrstoće smanjuje pritisak sile na minimum. Svojom laganom masom i velikim vrijednostima čvrstoće ova gurtna univerzalno se može koristiti u svim planinarskim i alpskim aktivnostima.

Proizvođač: Climbing Technology, Italija
Dužina: 60 cm
Prekidna čvrstoća: 25 kN
Širina: 16 mm

PREPORUKA:
sportsko penjanje, penjanje po ledu, brdski sportovi, kanjoning

SKU: 720 Categories:Gurtne, Užad i gurtne

Opis

Bilo da se radi o izradi sidrišnih točki, planinarskih gelendera, za dodatno osiguranje prilikom penjanja ferata ili ćete ju koristiti za međusidrišno učvršćivanje kod sportskog penjanja, Gurtna Looper 60 – Climbing Technology možete korisiti na više načina kod penjanja ili planinarenja u ljetnim i zimskim uvjetima. S lomljivim opterećenjem od čak 25 kN, jako izdržljivi najlonski sling ring dostupan u različitim duljinama. Njihovi šavovi i rubovi su u kontrastnoj boji tako da svi korisnici mogu odmah prepoznati habanje. Najlonska gurtna širine 16 mm ugodna je za uporabu i može se optimalno položiti, vezati i odpetljati.

Ako Vas interesira Gurtna Looper 60 – Climbing Technology slobodno nas kontaktirajte klikom ovdje

Napomene
Slike: Prikazane slike artikala ponekad su samo informativnog karaktera te postoji mogućnost da će artikl u zbilji izgledati drugačije, iz tog razloga Vas želimo upozoriti da NE uvažavamo reklamacije na osnovi različitosti slike u web shopu i kupljenog artikla.
Zalihe: Raspoloživost artikala ukoliko je prikazana na stranicama isključivo je informativnog karaktera. Podaci o stvarnim zalihama artikala osvježavaju se na dnevnoj bazi. Ukoliko naručite veći broj artikala od stvarno dostupnih u vezi takve situacije biti ćete kontaktirani kako bi se pronašlo zadovoljavajuće rješenje.
Cijene: Zadržavamo pravo promjene cijena. Podaci se osvježavaju na dnevnoj bazi.

Dodatne informacije

veličina

120cm, 180cm, 60cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Gurtna Looper 60 – Climbing Technology”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)