Kaciga AustriAlpin Shell.Don Park

0 out of 5

51,10 

PROIZVOĐAČ: AustriAlpin
BOJA: bijela
MATERIJAL:
vanjska obloga – ABS plastika
unutarnja obloga – EPS polypropilen
MASA: 360 grama
OPSEG: 54-62cm
CERTIFIKAT: EN 12492:2012
JAMSTVENI ROK: 5 godina

PREPORUKA:
adrenalin parkovi, penjački i via ferata tečajevi, sportsko penjanje, planinarenje

Opis

Uz našu kacigu SHELL.DON PARK, Vaše glave ostat će sigurne tijekom penjanja i planinarenja! Kaciga AustriAlpin Shell.Don Park ne uvjerava samo svojom udobnom, kompaktnom ugradnjom, već i svojom stabilnošću i poboljšanom zaštitom od udara.

Njegova tvrda obloga, otporna na udarce i njezin oblik, savršeno štite cijelu glavu, od bočnih strana do čela i stražnje strane i na taj način osigurava potrebnu sigurnost. Osim toga, udoban remen za glavu s okretnim gumbom za podešavanje veličine i velikim otvorima za odgovarajuću ventilaciju pružaju savršenu udobnost nošenja. Unutarnji dijelovi SHELL.DON PARK-a lako se čiste, što ovu kacigu čini savršenom kacigom za penjačke tečajeve ili avanturističke parkove s naizmjeničnim korištenjem.

Naš SHELL.DON PARK također ima 4 kopče za pričvršćivanje prednjih svjetiljki i dolazi sa stilskim otiskom.

Ako Vas interesira ova Kaciga AustriAlpin Shell.Don Park slobodno nas kontaktirajte na klikom ovdje

Napomene
Slike: Prikazane slike artikala ponekad su samo informativnog karaktera te postoji mogućnost da će artikl u zbilji izgledati drugačije, iz tog razloga Vas želimo upozoriti da NE uvažavamo reklamacije na osnovi različitosti slike u web shopu i kupljenog artikla.
Zalihe: Raspoloživost artikala ukoliko je prikazana na stranicama isključivo je informativnog karaktera. Podaci o stvarnim zalihama artikala osvježavaju se na dnevnoj bazi. Ukoliko naručite veći broj artikala od stvarno dostupnih u vezi takve situacije biti ćete kontaktirani kako bi se pronašlo zadovoljavajuće rješenje.
Cijene:  Zadržavamo pravo promjene cijena. Podaci se osvježavaju na dnevnoj bazi.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kaciga AustriAlpin Shell.Don Park”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)