Kaciga LACD Protector 2.0 – red

0 out of 5

46,49  (350,00 kn)

PROIZVOĐAČ: LACD, Njemačka
BOJA:  crvena
MATERIJAL: polypropilen
MASA: 394 grama
OPSEG: 53-61cm

PREPORUKA:
adreanalinski parkovi, ferata i penjački tečajevi, sportsko penjanje, sportovi u planini, via ferrata

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 110 Categories:Kacige, Klasične kacige

Opis

Kaciga LACD Protector 2.0 – red posebno je čvrsta, a može se koristiti za ferrate, na planinarenju, penjanju po ledu ili sportskom penjanju. S udobnim okretnim kotačem na stražnjoj strani glave i prikladno upravljanim sustavom remena, robusna penjačka kaciga može se vrlo dobro prilagoditi za sve veličine glave između 53 cm i 61 cm. LACD kaciga jamči veliku udobnost i sigurno prijanjanje. S čvrstom vanjskom oblogom od polipropilena i unutarnjim slojem za oblaganje od polistirenske tvrde pjene, odlično štiti glavu od pada kamenja. Držač prednjih svjetala sigurno drži prednje svjetlo u ispravnom položaju prilikom penjanja. Ventilacijski otvori sa bočne i prednje strane nude ugodnu ventilaciju i visoku razinu udobnosti.

Ako Vas interesira ova Kaciga Kaciga LACD Protector 2.0 – red slobodno nas kontaktirajte na klikom ovdje

Napomene
Slike: Prikazane slike artikala ponekad su samo informativnog karaktera te postoji mogućnost da će artikl u zbilji izgledati drugačije. Iz tog razloga Vas želimo upozoriti da NE uvažavamo reklamacije na osnovi različitosti slike u web shopu i kupljenog artikla.
Zalihe: Raspoloživost artikala ukoliko je prikazana na stranicama isključivo je informativnog karaktera. Podaci o stvarnim zalihama artikala osvježavaju se na dnevnoj bazi. Ukoliko naručite veći broj artikala od stvarno dostupnih u vezi takve situacije biti ćete kontaktirani kako bi se pronašlo zadovoljavajuće rješenje.
Cijene:  Zadržavamo pravo promjene cijena. Podaci se osvježavaju na dnevnoj bazi.

Dodatne informacije

Boja

Blue, Flame, kiwi, Ocean, Orange, Phantom, White

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kaciga LACD Protector 2.0 – red”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)