Kaciga Venus – Blue – Climbing Technology

0 out of 5

42,00 

Kaciga Venus – Blue – Climbing Technology je svestrana i čvrsta koja se preporuča za planinarenje, sportsko penjanje, via-ferrate ili sportsko penjanje.

PROIZVOĐAČ: Climbing technology, Italija
BOJA:  blue
MATERIJAL: ABS plastika
MASA: 340 grama
OPSEG: 50-61 cm
CERTIFIKAT: EN 12492:2012

PREPORUKA:
adreanalinski parkovi, ferata i penjački tečajevi, sportovi u planini, via ferrata, sportsko penjanje

SKU: 123-2 Categories:Kacige, Klasične kacige, Sve za ferrate

Opis

Kaciga Venus – Blue – Climbing Technology je svestrana i čvrsta koja se preporuča za planinarenje, sportsko penjanje, via-ferrate ili sportsko penjanje. Posebno je dobra za adrenalinske parkove ili razne vrste tečajeva, s obzirom da je unutrašnjost odvojiva i lakoperiva. S udobnim okretnim kotačem na stražnjoj strani kacige, jednostavnim podešavanjem remenica, ova kaciga može se vrlo lako prilagoditi. Idealna je za glave veličine između 50 i 61 cm. . Zakačke za naglavnu lampu kojih ima 4 jako su dobro raspoređene, te ćete vaša naglavna lampa uvijek biti na dobrom mjestu. Univerzalna kaciga Venus namjenjena je muškarce, žene i djecu. Vanjska čvrsta obloga je izrađena od ABS plastike.
Kaciga Venus najbolja svojstva pruža na temperaturama između -20c i +50C. Kada kacigu ne upotrebljavate, optimalno je da se kaciga drži na temperaturama između +5C i +35C.

Ako Vas interesira ova Kaciga Venus – Blue – Climbing Technology slobodno nas kontaktirajte na klikom ovdje

Napomene
Slike: Prikazane slike artikala ponekad su samo informativnog karaktera te postoji mogućnost da će artikl u zbilji izgledati drugačije. Iz tog razloga Vas želimo upozoriti da NE uvažavamo reklamacije na osnovi različitosti slike u web shopu i kupljenog artikla.
Zalihe: Raspoloživost artikala ukoliko je prikazana na stranicama isključivo je informativnog karaktera. Podaci o stvarnim zalihama artikala osvježavaju se na dnevnoj bazi. Ukoliko naručite veći broj artikala od stvarno dostupnih u vezi takve situacije biti ćete kontaktirani kako bi se pronašlo zadovoljavajuće rješenje.
Cijene:  Zadržavamo pravo promjene cijena. Podaci se osvježavaju na dnevnoj bazi.

Dodatne informacije

Boja

Black, Green / Blue-light, Orange / Blue-light

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kaciga Venus – Blue – Climbing Technology”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)