Karabiner s koloturom – Trilock

0 out of 5

43,80 

Proizvođač: LACD, Njemačka
Boje: plava
Opterećenje: 20 kN
Certifikati: EN 12275; EN 362; EN 12278

SKU: 335 Categories:Karabineri, Koloture

Opis

Karabiner s koloturom – Trilock kombinira sigurno zatvarajući karabiner i koloturu u jedan sustav. Sigurnost je osigurana bravom Trilock sa sustavom zaključavanja, što učinkovito sprječava slučajno otvaranje. Karabiner pod opterećenjem podnosi 20 kN. Kuglični ležaj je vrlo robustan i osigurava maksimalnu učinkovitost. Vrlo lako i jednostavno se upotrebljava sa ručnom penjalicom. Kod korištenja kombinacije ručne penjalice i karabinera s koluturom potrebna sila za uspon se smanjuje upola, a što su odmah prepoznali ljudi koji se bave visinskim radovima i speleolozi. Takva jednostavnost upotrebe i mogućnost kombiniranja sa ručnom penjalicom je uistinu odlična i oduševljava. Provjerite i sami.

Ako Vas interesira Karabiner s koloturom – Trilock slobodno nas kontaktirajte klikom ovdje

Napomene
Slike: Prikazane slike artikala ponekad su samo informativnog karaktera te postoji mogućnost da će artikl u zbilji izgledati drugačije, iz tog razloga Vas želimo upozoriti da NE uvažavamo reklamacije na osnovi različitosti slike u web shopu i kupljenog artikla.
Zalihe: Raspoloživost artikala ukoliko je prikazana na stranicama isključivo je informativnog karaktera. Podaci o stvarnim zalihama artikala osvježavaju se na dnevnoj bazi. Ukoliko naručite veći broj artikala od stvarno dostupnih u vezi takve situacije biti ćete kontaktirani kako bi se pronašlo zadovoljavajuće rješenje.
Cijene:  Zadržavamo pravo promjene cijena. Podaci se osvježavaju na dnevnoj bazi.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Karabiner s koloturom – Trilock”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)