LACD Speleo ljestve

0 out of 5

146,00 

Proizvođač: LACD, Njemačka
Model: Speleo ljestve
Materijal:
aluminij
Masa: 2,3 kg
Veličina: 10 m
Prekidna čvrstoća: 8,5 kg

PREPORUKA:
speleologija, alpinizam

Dostupno uz narudžbu

SKU: 424 Category:Speleo ljestve

Opis

LACD Speleo ljestve nisu samo svestrane na području istraživanja špilja. LACD-ove Speleo ljestve stupaju na snagu gdje god je potrebno lagano, lako prenosivo i kompaktno sredstvo za uspon i spuštanje. Dva čelična kabela dužine 10m opskrbljena su aluminijskim letvicama  na međusobnoj udaljenosti od 30 cm. Ljestve su pričvršćene odozgo s fiksnim ušicama na četiri kraja čeličnih kabela i ovalnim vijčanim vezama, a po potrebi se dodatno mogu zategnuti odozdo. Na ovaj način se u kratkom vremenu stvaraju 10m visoke ljestve, koje pomažu u sigurnom i jednostavnom savladavanju teških prolazaka u planinama ili u špiljama. Nakon toga se ljestve mogu odmah rastaviti, valjati i spremiti u ruksak i prevoziti. Širina između ljestvica je 13 cm sa ukupno 33 stepenica. Međutim, kada koristite Speleo ljestve, preporuča se dodatno učvršćivanje penjačkim pojasom i penjačkim konopom kako biste izbjegli ozljede.

Ako Vas interesiraju ove  LACD Speleo ljestve slobodno nas kontaktirajte klikom ovdje.

Napomene
Zalihe: Raspoloživost artikala ukolilko je na stranicama web shopu prikazana isključivo je informativnog karaktera. Podaci o zalihama osvježavaju se na dnevnoj bazi, najčešće u večernjim satima.
Slike: Prikazane slike artikala u prodaji ponekad su samo informativnog karaktera te postoji mogućnost da će artikl u zbilji izgledati drugačije, posebice postoji mogućnost u odstupanju po pitanju nijanse boje u zbilji i na slici u web shopu, te iz tog razloga Vas želimo upozoriti da NE uvažavamo reklamacije po osnovi različitosti slike i kupljenog proizvoda.
Cijene:  Zadržavamo pravo promjene cijena. Podaci se ponekad osvježavaju na dnevnoj bazi.

Dodatne informacije

Boja

Siva, Žuta

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LACD Speleo ljestve”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Možda će vam se također svidjeti…