Magnezij za penjanje AustriAlpin – Twin (2x35g)

0 out of 5

4,38 

PROIZVOĐAČ: AustriAlpin, Austrija
MASA: 2×35 g
SASTOJCI: magnezij-karbonat

PREPORUKA: sportsko penjanje, dvoransko penjanje, bouldering, bodybuiding, gimnastika

SKU: 713 Category:Magnezij i dodaci

Opis

Magnezij za penjanje AustriAlpin – Twin (2x35g) minimalizira klizanje prilikom penjanja. Ukoliko volite penjati, a osjetili ste da zbog znojenja ruku ne možete ispenjati neki smjer, tad Vam je idealna pomoć upravo kreda za penjanje ili magnezij za penjanje što je drugi naziv za isti artikl.

Ovim magnezijom cilj je poboljšanje i učvršćivanje hvata ruku, jer snažan hvat vrlo je važan. Posebno u sportovima poput sportskog i dvoranskog penjanja, boulderinga, bodybuildinga,  gimnastike i sl. Magnezij se koristi kako bi osigurali što je moguće čvršći hvat te izbjegli popuštanje hvata ili proklizavanje zbog znojnih dlanova. Ukoliko izbjegnemo proklizavanje osigurali smo se od brojnih mogućih ozljeda. Tzv. kreda za ruke je svojim sastavom magnezij karbonat koji se u prirodi pojavljuje kao mineral MgCO3. Sistem djelovanja je da kad ga nanesete na ruke, magnezij karbonat radi kao isušivač znoja na dlanovima, čime osiguravate snažniji i čvršći hvat te prevenirate moguće ozljede,

Ako Vas interesira Magnezij za penjanje AustriAlpin – Twin (2x35g) slobodno nas kontaktirajte klikom ovdje

Napomene
Slike: Prikazane slike artikala ponekad su samo informativnog karaktera te postoji mogućnost da će artikl u zbilji izgledati drugačije, iz tog razloga Vas želimo upozoriti da NE uvažavamo reklamacije na osnovi različitosti slike u web shopu i kupljenog artikla.
Zalihe: Raspoloživost artikala ukoliko je prikazana na stranicama isključivo je informativnog karaktera. Podaci o stvarnim zalihama artikala osvježavaju se na dnevnoj bazi. Ukoliko naručite veći broj artikala od stvarno dostupnih u vezi takve situacije biti ćete kontaktirani kako bi se pronašlo zadovoljavajuće rješenje.
Cijene: Zadržavamo pravo promjene cijena. Podaci se osvježavaju na dnevnoj bazi.

Dodatne informacije

pakiranje

1, 12

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Magnezij za penjanje AustriAlpin – Twin (2x35g)”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Možda će vam se također svidjeti…