ORIGINAL NATIONAL GEOGRAPHIC IKATMOR MULTI -BUFF

0 out of 5

18,49  (139,00 kn)

Proizvođač: Buff, Španjolska
Materijal: poliester, elastin
Mjere: 22.3 x 53 cm
Održavanje: pranje u perilici

PREPORUKA
trčanje, pješačenje, planinarenje, vožnja biciklom ili vožnja motociklom

 

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 3209 Categories:Multifunkcionalne marame, Oprema i dodaci

Opis

ORIGINAL NATIONAL GEOGRAPHIC IKATMOR MULTI -BUFF je višenamjenski proizvod dizajniran za cjelogodišnju uporabu. Idealna zaštita od hladnoće tijekom aktivnosti na otvorenom visokog intenziteta kao što su trail trčanje, trekking, planinarenje, jahanje, vožnja biciklom ili vožnja motorom. Pogodan za većinu veličina vrata. Zamislite da sve započnete ispočetka. To je upravo Buff učinio. Legendarni Tubular ulazi u novo doba kako bi postao ugodniji i prirodniji nego ikad. Optimalan kapacitet za prenošenje vlage od tijela održavajući suhoću i ugodu. Dizajniran za poboljšano održavanje, koristeći isključivo poliesterska mikrovlakna dobivena iz recikliranih boca od prozirne plastike, isporučena i certificirana od strane REPREVE®.

Ako Vas interesira ova multifunkcionalna marama ORIGINAL NATIONAL GEOGRAPHIC IKATMOR MULTI -BUFF  slobodno nas kontaktirajte klikom ovdje

Napomene
Slike: Prikazane slike artikala ponekad su samo informativnog karaktera te postoji mogućnost da će artikl u zbilji izgledati drugačije, iz tog razloga Vas želimo upozoriti da NE uvažavamo reklamacije na osnovi različitosti slike u web shopu i kupljenog artikla.
Zalihe: Raspoloživost artikala ukoliko je prikazana na stranicama isključivo je informativnog karaktera. Podaci o stvarnim zalihama artikala osvježavaju se na dnevnoj bazi. Ukoliko naručite veći broj artikala od stvarno dostupnih u vezi takve situacije biti ćete kontaktirani kako bi se pronašlo zadovoljavajuće rješenje.
Cijene:  Zadržavamo pravo promjene cijena. Podaci se osvježavaju na dnevnoj bazi.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ORIGINAL NATIONAL GEOGRAPHIC IKATMOR MULTI -BUFF”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)