Outpath Mid BFI – Salomon

0 out of 5

13,27 

PROIZVOĐAČ: Salomon, Francuska
MODEL: uni
RAZDOBLJE KORIŠTENJA: od proljeća do jeseni
DULJINA: crew
BOJA: black/forged iron
VELIČINA:  S (36-38) M (39-41), L (42-44), XL (45-47)
MASA: 34g
SASTAV: 71% polyamide, 23% polypropilen, 4% bakar, 2% elasten
SPECIFIČNOST: Nanoglide tehnologija koja sprječava nastanak žuljeva

NAMJENA:
planinarenje, trail trčanje, pješačenje

 

SKU: 3102 Category:Čarape

Opis

Outpath Mid BFI – Salomon čarape idealne su za duga pješačenja, planinarenja ili trail trčanje.  Izuzetno lagane, a opet čvrste i izdržljive čarape. Upotrebom Dryarn tehnologije odvlaživanje je na najvišoj razini.  Outpath mid čarape su podstavljene čime pružaju još bolje udobnost koju ćete osjetiti kod dugih hodnji, a vaša stopala će vam na tome biti zahvalna. Kako su čarape izrađene Nanoglide tehnikom koja sprječava trenje, u ovim čarapama gotovo nikada nećete dobiti žuljeve. Nanoglide tehnika posebno je primjenjena na mjestima gdje su najčešća trenja, poput pete, jastučića stopala ili prstiju. Upravo takva kombinacija jamči vrhunsku udobnost i performance ove čarape. Bakreni ulošci u području prstiju i pete spriječavaju razvoj bakterija i time povećavaju higijenu stopala. 

Ako Vas interesiraju čarape Outpath Mid BFI – Salomon slobodno nas kontaktirajte klikom ovdje

Napomene
Slike: Prikazane slike artikala ponekad su samo informativnog karaktera te postoji mogućnost da će artikl u zbilji izgledati drugačije, iz tog razloga Vas želimo upozoriti da NE uvažavamo reklamacije na osnovi različitosti slike u web shopu i kupljenog artikla.
Zalihe: Raspoloživost artikala ukoliko je prikazana na stranicama isključivo je informativnog karaktera. Podaci o stvarnim zalihama artikala osvježavaju se na dnevnoj bazi. Ukoliko naručite veći broj artikala od stvarno dostupnih u vezi takve situacije biti ćete kontaktirani kako bi se pronašlo zadovoljavajuće rješenje.
Cijene: Zadržavamo pravo promjene cijena. Podaci se osvježavaju na dnevnoj bazi.

Dodatne informacije

veličina

S, M, L, XL

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Outpath Mid BFI – Salomon”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)