Outpath Mid MW – Salomon

0 out of 5

15,99  (120,00 kn)

PROIZVOĐAČ: Salomon, Francuska
MODEL: ženski
RAZDOBLJE KORIŠTENJA: od proljeća do jeseni
DULJINA: crew
BOJA: black/mauve wine
VELIČINA: S (36-38) M (39-41)
MASA: 34g
SASTAV: 71% polyamide, 23% polypropilen, 4% bakar, 2% elasten
SPECIFIČNOST: Nanoglide tehnologija koja sprječava nastanak žuljeva

NAMJENA:
planinarenje, trail trčanje, pješačenje

 

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 3103 Category:Čarape

Opis

Outpath Mid MW – Salomon čarape idealne su za duga pješačenja, planinarenja ili trail trčanje.  Izuzetno lagane, a opet čvrste i izdržljive čarape. Upotrebom Dryarn tehnologije odvlaživanje je na najvišoj razini.  Outpath mid čarape su podstavljene čime pružaju još bolje udobnost koju ćete osjetiti kod dugih hodnji, a vaša stopala će vam na tome biti zahvalna. Kako su čarape izrađene Nanoglide tehnikom koja sprječava trenje, u ovim čarapama gotovo nikada nećete dobiti žuljeve. Nanoglide tehnika posebno je primjenjena na mjestima gdje su najčešća trenja, poput pete, jastučića stopala ili prstiju. Upravo takva kombinacija jamči vrhunsku udobnost i performance ove čarape. Bakreni ulošci u području prstiju i pete spriječavaju razvoj bakterija i time povećavaju higijenu stopala. 

Ako Vas interesiraju čarape Outpath Mid MW – Salomon slobodno nas kontaktirajte klikom ovdje

Napomene
Slike: Prikazane slike artikala ponekad su samo informativnog karaktera te postoji mogućnost da će artikl u zbilji izgledati drugačije, iz tog razloga Vas želimo upozoriti da NE uvažavamo reklamacije na osnovi različitosti slike u web shopu i kupljenog artikla.
Zalihe: Raspoloživost artikala ukoliko je prikazana na stranicama isključivo je informativnog karaktera. Podaci o stvarnim zalihama artikala osvježavaju se na dnevnoj bazi. Ukoliko naručite veći broj artikala od stvarno dostupnih u vezi takve situacije biti ćete kontaktirani kako bi se pronašlo zadovoljavajuće rješenje.
Cijene: Zadržavamo pravo promjene cijena. Podaci se osvježavaju na dnevnoj bazi.

Dodatne informacije

veličina

M, L, S

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Outpath Mid MW – Salomon”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)