Petzl Noctilight – zaštitna torbica

0 out of 5

17,25 

PROIZVOĐAČ: Petzl, Francuska
MASA: 85 g
JAMSTVO: 3 godine
CERTIFIKATI:  CE

– kompatibilno sa svjetiljkama: TIKKID, TIKKINA, TIKKA, ZIPKA, ACTIK, ACTIK CORE, REACTIK, REACTIK +, TACTIKKA, TACTIKKA + i TACTIKKA +RGB

NAMJENA:
planinarenje, kampiranje, ribolov

SKU: 3421 Category:Naglavna svjetiljka

Opis

Petzl Noctilight – zaštitna torbica nudi multifunkcionalnost. Osim što se koristi kao zaštitna torbica za naglavne svjetiljke Petzl, ista može koristiti i kao raspršivač svjetla u šatorima, kamperima ili sličnim prostorima. Ovu torbicu možete tako staviti na pod ili tlo, objesiti ju u šatoru ili o klin, ili pak zakačiti na remen odjeće.

– kompatibilno sa svjetiljkama: TIKKID, TIKKINA, TIKKA, ZIPKA, ACTIK, ACTIK CORE, REACTIK, REACTIK +, TACTIKKA, TACTIKKA + i TACTIKKA +RGB

Ako Vas interesira ova Petzl Noctilight – zaštitna torbica  slobodno nas kontaktirajte klikom ovdje

Napomene
Slike: Prikazane slike artikala ponekad su samo informativnog karaktera te postoji mogućnost da će artikl u zbilji izgledati drugačije, iz tog razloga Vas želimo upozoriti da NE uvažavamo reklamacije na osnovi različitosti slike u web shopu i kupljenog artikla.
Zalihe: Raspoloživost artikala ukoliko je prikazana na stranicama isključivo je informativnog karaktera. Podaci o stvarnim zalihama artikala osvježavaju se na dnevnoj bazi. Ukoliko naručite veći broj artikala od stvarno dostupnih u vezi takve situacije biti ćete kontaktirani kako bi se pronašlo zadovoljavajuće rješenje.
Cijene: Zadržavamo pravo promjene cijena. Podaci se osvježavaju na dnevnoj bazi.

Dodatne informacije

veličina

L, M, S, XL

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Petzl Noctilight – zaštitna torbica”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Možda će vam se također svidjeti…