Planinarski cepin Alpin Tour – Climbing Technology

0 out of 5

82,00 

Planinarski cepin Alpin Tour – Climbing Technology je nevjerojatno svestran i zasigurno će zadovoljiti zahtjeve alpinista i ljeti i zimi. Drška je blago zakrivljena i sužena, a donja trećina je gotovo ravna, što  znatno olakšava korištenje navedenog cepina za hodanje. Dolazi sa pripadajućom gurtnom Drag-Tour

Proizvođač: Climbing Technology – Italija
Materijal: glava – čelik, tijelo aluminij
Boje: crvena
Dužina: 60 cm
Masa: 470 g
Certifikati: EN 13089:2011 +A1:2015

 

SKU: 1060 Categories:Cepini, Cepini planinarski

Opis

Planinarski cepin Alpin Tour – Climbing Technology je nevjerojatno svestran i zasigurno će zadovoljiti zahtjeve alpinista i ljeti i zimi. Drška je blago zakrivljena i sužena, a donja trećina je gotovo ravna, što  znatno olakšava korištenje navedenog cepina za hodanje. Šiljak i glava cepina izrađeni su od kaljenog čelika, što daje oštrici pravu količinu zagriza za alpsku upotrebu. Samo kada je glava dovoljno teška, cepin može stvoriti dovoljnu snagu da se učinkovito koristi. Bez obzira na to siječete li stepenice u ledu, krećete se gore-dolje po klasičnom kuloaru ili sjevernom zidu ili ga koristite kao štap za hodanje… Uz cepin kao što je Alpin Tour Climbing Technology, jako ćete se zabaviti radeći to! Ovaj cepin će obaviti posao!

Ako Vas interesira ovaj Planinarski cepin Alpin Tour – Climbing Technology slobodno nas kontaktirajte klikom ovdje

Napomene
Slike: Prikazane slike artikala ponekad su samo informativnog karaktera te postoji mogućnost da će artikl u zbilji izgledati drugačije. Iz tog razloga Vas želimo upozoriti da NE uvažavamo reklamacije na osnovi različitosti slike u web shopu i kupljenog artikla.
Zalihe: Raspoloživost artikala ukoliko je prikazana na stranicama isključivo je informativnog karaktera. Podaci o stvarnim zalihama artikala osvježavaju se na dnevnoj bazi. Ukoliko naručite veći broj artikala od stvarno dostupnih u vezi takve situacije biti ćete kontaktirani kako bi se pronašlo zadovoljavajuće rješenje.
Cijene:  Zadržavamo pravo promjene cijena. Podaci se osvježavaju na dnevnoj bazi.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Planinarski cepin Alpin Tour – Climbing Technology”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)