Planinarski ruksak Mobus 30 - NorthfinderPlaninarski ruksak Mobus 30 - NorthfinderPlaninarski ruksak Mobus 30 - NorthfinderPlaninarski ruksak Mobus 30 - NorthfinderPlaninarski ruksak Mobus 30 - NorthfinderPlaninarski ruksak Mobus 30 - Northfinder

Planinarski ruksak Mobus 30 – Northfinder

0 out of 5

69,00 

PROIZVOĐAČ: Northfinder, Slovačka, EU
ZAPREMNINA: 30 l
BOJA: plava

SPECIFIČNOSTI:
integrirana navlaka za zaštitu od kiše ili snijega
remen za podešavanje visine na prsima
bočni džepovi za boce
bočne kompresijske trake
remen na bokovima s džepovima i patentnim zatvaračem
superventilirani ruksak
poseban pretinac za mjeh – prilagođen za hidrataciju
integrirana zviždaljka za hitne slučajeve

 

SKU: 758 Category:Ruksaci

Opis

Planinarski ruksak Mobus 30 – Northfinder je univerzalni i lagani ruksak s jednim odjeljkom te ventilacijom AIR-FLOW. Dizajniran za jednodnevne aktivnosti tijekom cijele godine. Čvrsta konstrukcija, podesive naramenice i remen za bokove savršeno rasterećuju vaša leđa kod većih tereta. Ruksak ima ušice za pričvršćivanje opreme, bočne džepove, spremnik za vodu i integrirani vodonepropusni poklopac. Kvalitetni najlonski materijal i YKK patentni zatvarači jamče dugovječnost. Ruksak posjeduje integriraju kabanicu koja će ruksak te stavri u njemu zaštiti od kiše ili snijega. Kupnjom ovog proizvoda dobivate potpuno opremljeni planinarski ruksak za jednodnevne aktivnosti na izazovnom terenu.

Ako Vas interesira ovaj Planinarski ruksak Mobus 30 – Northfinder slobodno nas kontaktirajte klikom ovdje

Napomene
Slike: Prikazane slike artikala ponekad su samo informativnog karaktera te postoji mogućnost da će artikl u zbilji izgledati drugačije, iz tog razloga Vas želimo upozoriti da NE uvažavamo reklamacije na osnovi različitosti slike u web shopu i kupljenog artikla.
Zalihe: Raspoloživost artikala ukoliko je prikazana na stranicama isključivo je informativnog karaktera. Podaci o stvarnim zalihama artikala osvježavaju se na dnevnoj bazi. Ukoliko naručite veći broj artikala od stvarno dostupnih u vezi takve situacije biti ćete kontaktirani kako bi se pronašlo zadovoljavajuće rješenje.
Cijene:  Zadržavamo pravo promjene cijena. Podaci se osvježavaju na dnevnoj bazi.

Dodatne informacije

Boja

Black, Blue

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Planinarski ruksak Mobus 30 – Northfinder”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)