Nema na zalihi
Planinarski štapovi - Tatra Peak

Planinarski štapovi – Tatra Peak

0 out of 5

43,13 

Planinarski štapovi – Tatra Peak su trodijelni planinarski štapovi čija uporaba je predviđena kroz cijelu godinu i sva godišnja doba. Ovi planinarski štapovi izrađeni su od aluminija, modularne dužine do max 135 cm. Otporne aluminijske noge s jednostavnim sistemom click quick zaključavanjem.

PROIZVOĐAČ: Northfinder, Slovačka, EU
MATERIJAL: aluminij
MODEL: unisex
BOJA: zeleno-crna
DULJINA:  64-135 cm
MASA: 520 gr

SPECIFIČNOST:

anti-shock sustav palica, click-quick lock sustav, ergonomska drška, trodijelni

NAMJENA:
planinarenje, pješačenje, nordijsko hodanje

 

Nema na zalihi

SKU: 3506 Category:Planinarski štapovi

Opis

Planinarski štapovi – Tatra Peak su trodijelni planinarski štapovi čija uporaba je predviđena kroz cijelu godinu i sva godišnja doba. Ovi planinarski štapovi izrađeni su od aluminija, modularne dužine do max 135 cm sa poznatim click quick sistemom zaključavanja.   su trodijelni teleskopski stupovi s brzim rastavljačem TATRA PEAK za brzo zaključavanje za cijelu godinu. Izdržljive aluminijske noge s jednostavnim zaključavanjem visine do 135 cm. Stubovi imaju ergonomski oblikovanu ručku od pjenastog pluta s produženom ručkom za hodanje u poprečnom položaju s podesivim jezičkom. Korištenje motki za hodanje na terenu poboljšava sigurnost, smanjuje opterećenje zglobova i zahvaća gornji dio tijela.  Ergonomski oblikovna drška od pjenastog pluta s jednostavnom petljom osigurava čvrsto držanje. Sklopljeni planinarski štapovi su dužine 64 cm te ih se u tom obliku vrlo lako stavlja na planinarski ruksak čime se olakšava njihovo nošenje. Prilikom uspona upotreba planinarskih štapova će Vam rasteretiti pritisak na kralježnicu. Kod silaska štapovi će Vam uvelike rasteretiti pritisak na zglobove koljena i gležnjeva. Ovi planinarski štapovi u paketu dolaze zajedno sa kapicom za hodanje po cesti i kapicom za uporabu na snijegu.


Ako Vas interesiraju  Planinarski štapovi – Tatra Peak slobodno nas kontaktirajte klikom ovdje

Napomene
Slike: Prikazane slike artikala ponekad su samo informativnog karaktera te postoji mogućnost da će artikl u zbilji izgledati drugačije, iz tog razloga Vas želimo upozoriti da NE uvažavamo reklamacije na osnovi različitosti slike u web shopu i kupljenog artikla.
Zalihe: Raspoloživost artikala ukoliko je prikazana na stranicama isključivo je informativnog karaktera. Podaci o stvarnim zalihama artikala osvježavaju se na dnevnoj bazi. Ukoliko naručite veći broj artikala od stvarno dostupnih u vezi takve situacije biti ćete kontaktirani kako bi se pronašlo zadovoljavajuće rješenje.
Cijene: Zadržavamo pravo promjene cijena. Podaci se osvježavaju na dnevnoj bazi.

Dodatne informacije

veličina

S, M, L, XL

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Planinarski štapovi – Tatra Peak”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)