Rukavice – Via ferrata Pro

0 out of 5

18,58 

Proizvođač: LACD, Njemačka
Boje: crna
Veličina: S (7), M(8), L(9), XL(10)
Težina: 470 g
Materijal: sintetička koža
SKU: 2204 Categories:Rukavice, Sve za ferrate

Opis

Rukavice – Via ferrata Pro, nude svim penjačima ugodne rukavice koje su robusne, jednostavne prianjanju i vrlo dobro su prozračene. Vrhovi rukavica Via Ferrata rukavice tvrtke LACD izostavljeni su i na taj način osiguravaju apsolutnu osjetljivost prilikom penjanja na stijene. Prilikom hvatanja žičanih sajli 2/3 dužine idealne su za savršenu zaštitu ruku i čvrsto držanje sajle sa svih strana. Stražnji dio ruke i stražnji dio prsta izrađeni su od otporne i zrakopropusne mrežice te su vrlo prozračne. S druge strane, unutarnja površina izrađena je od stabilne i izdržljive sintetičke kože. Rukavice imaju upijajuću stražnju stranu na palčevima što je praktičo pri znojenju kako biste mogli brzo obrisati znoj sa očiju ako je potrebno.

Ako Vas interesiraju ove Rukavice – Via ferrata Pro slobodno nas kontaktirajte na klikom ovdje

Napomene
Slike: Prikazane slike artikala ponekad su samo informativnog karaktera te postoji mogućnost da će artikl u zbilji izgledati drugačije, iz tog razloga Vas želimo upozoriti da NE uvažavamo reklamacije na osnovi različitosti slike u web shopu i kupljenog artikla.
Zalihe: Raspoloživost artikala ukoliko je prikazana na stranicama isključivo je informativnog karaktera. Podaci o stvarnim zalihama artikala osvježavaju se na dnevnoj bazi. Ukoliko naručite veći broj artikala od stvarno dostupnih u vezi takve situacije biti ćete kontaktirani kako bi se pronašlo zadovoljavajuće rješenje.
Cijene:  Zadržavamo pravo promjene cijena. Podaci se osvježavaju na dnevnoj bazi.

Dodatne informacije

veličina

L, M, S, XL

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Rukavice – Via ferrata Pro”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)