Set za prvu pomoć - vodootporni

Set za prvu pomoć – vodootporni

0 out of 5

17,92 

Proizvođač: LACD, Njemačka

Sadržaj:
1 zavoj 4cm * 4m
1 zavoj sa sterilnom gazom za rane 8cm * 4m
2 para rukavica za jednokratnu uporabu, veličina L
10 flastera raznih veličina
5 flastera 3mm * 75mm
5 sterilnih kompresa 5cm * 5cm – 8 slojnih
1 flaster traka 20mm * 1m
1 astroflija zlato/srebro, 160 * 210 cm
1 škare

 

 

SKU: 2505 Categories:Najprodavanije, Oprema i dodaci, Prva pomoć

Opis

Set za prvu pomoć – vodootporni tvrtke LACD posebno je kompaktan i savršeno prilagođen potrebama sportaša u planinama i na otvorenom. U najmanjem prostoru praktični pribor za prvu pomoć sadrži važne zavoje koji su neophodni za pružanje prve pomoći u slučaju ozljeda tijekom penjanja, planinarenja ili na via ferati. Uz flastere, zavoje i gazu, set za nuždu nudi sterilne obloge, gips traku, rukavice za jednokratnu upotrebu, kao i pokrivač za spašavanje i male škare. Lijepljivi flasteri također su vrlo korisni za planinare i penjače. Komplet prve pomoći od 27 dijelova opremljen je patentnim zatvaračem i pakiran u vodootporno pakiranje. Lagani komplet prve pomoći može se pričvrstiti gotovo bilo gdje. Pored alpinista i penjača, kompaktni komplet prve pomoći idealan je i za bicikliste, planinare i skijaše.

Ako Vas interesira ovaj Set za prvu pomoć – vodootporni slobodno nas kontaktirajte klikom ovdje

Napomene
Slike: Prikazane slike artikala ponekad su samo informativnog karaktera te postoji mogućnost da će artikl u zbilji izgledati drugačije, iz tog razloga Vas želimo upozoriti da NE uvažavamo reklamacije na osnovi različitosti slike u web shopu i kupljenog artikla.
Zalihe: Raspoloživost artikala ukoliko je prikazana na stranicama isključivo je informativnog karaktera. Podaci o stvarnim zalihama artikala osvježavaju se na dnevnoj bazi. Ukoliko naručite veći broj artikala od stvarno dostupnih u vezi takve situacije biti ćete kontaktirani kako bi se pronašlo zadovoljavajuće rješenje.
Cijene:  Zadržavamo pravo promjene cijena. Podaci se osvježavaju na dnevnoj bazi.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Set za prvu pomoć – vodootporni”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)