Set za samoosiguranje – Hydra.Evo

0 out of 5

139,00 

PROIZVOĐAČ:  AustriAlpin, Austrija
BOJA: lime-crna
VELIČINA: Unisize
MATERIJAL: 

Karabiner – eloksirani aluminij
MASA: 699 g
PREKIDNA ČVRSTOĆA: 27 kN
CERTIFIKATI: EN 958:2017, EN 12275:2011 (K), UIAA 121

SKU: 305 Category:Setovi za samoosiguranje

Opis

Via ferrata set za samoosiguranje HYDRA.Evo prirodno leži u ruci i može se upravljati jednostavno kao da upravljate kliještima. Ovaj set sastoji se od tri kraka te je kombinacija kompleta via ferrata COLT.EVO i FERRATA.BLOC. Sva tri kraka spojena su na apsorber energije. Duge gurtne osiguravaju odličnu mobilnost prilikom penjanja po feratama.  COLT karabineri i FERRATA BLOC udovoljavaju UIAA i EN certifikatima i normama.

U lakim usponima, FERRATA.BLOC se može prikladno spremiti u vrećicu apsorbera energije. Kada krenete u okomite uspone tada možete koristiti FERATA.BLOC. Priloženi FERRATA.BLOC labavo ide prema gore na žičanom sajli, u slučaju pada blokira odmah na mjestu i na taj način sprječava duge i opasne padove.

Ovaj odličan model seta za samoosiguranje je specifičan po tome što karabineri po metalnoj sajli lagano klize bez udaranja i zveketanja. Široka usta seta omogućavaju lagano kopčanje na metalnu sajlu, dok dugi krakovi setova pridonose većoj sigurnosti i olakšavaju kopčanje i osiguravanje. Uz norme i certifikate koje ovaj set posjeduje, idealan je za sve vrste osoba koje vole penjati po ferata putovima.

Ako Vas interesira ovaj Set za samoosiguranje – Hydra.Evo slobodno nas kontaktirajte klikom ovdje

Napomene
Slike: Prikazane slike artikala ponekad su samo informativnog karaktera te postoji mogućnost da će artikl u zbilji izgledati drugačije, iz tog razloga Vas želimo upozoriti da NE uvažavamo reklamacije na osnovi različitosti slike u web shopu i kupljenog artikla.
Zalihe: Raspoloživost artikala ukoliko je prikazana na stranicama isključivo je informativnog karaktera. Podaci o stvarnim zalihama artikala osvježavaju se na dnevnoj bazi. Ukoliko naručite veći broj artikala od stvarno dostupnih u vezi takve situacije biti ćete kontaktirani kako bi se pronašlo zadovoljavajuće rješenje.
Cijene: Zadržavamo pravo promjene cijena. Podaci se osvježavaju na dnevnoj bazi.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Set za samoosiguranje – Hydra.Evo”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)