Set za samoosiguranje – Top shell Compact Woman

0 out of 5

99,49 

PROIZVOĐAČ: Climbing Technology, Italija
BOJA: zelena-pink
VELIČINA: za žene
CERTIFIKATI: EN 958:2017, UIAA 121

Opis

Set za samoosiguranje – Top shell Compact Woman razvijen u skladu s kriterijima propisanim normom EN 958: 2017. Opremljen je SLIDER apsorberom energije, s postupnim kidanjem. Set mogu koristiti osobe težine veće od 40 kg (bez opreme) do osoba teških do 120 kg (uključujući opremu). Posebno prikladan za opću uporabu kod odraslih i djece, zahvaljujući karabinerima s automatskim karabinerom prikladnim za sve tipove ruku.

Glavne značajke:
– kompaktni SLIDER apsorber energije, koji osigurava postupno kočenje i malu udarnu silu koja se oslobađa u slučaju pada. APSORBER ĆE DJELOVATI i u srednjem rasponu težine (60-80-100 kg)
–  opremljen dvostrukim karabinerima sa zaštitom od habanja
– 
opremljen integriranim zakretanjem koji izbjegava uvijanje novih elastičnih krakova izrađenih od polietilena velike gustoće (tzv. vrtilica)
– čvrsti i otporni elastični krakovi koji olakšavaju manevre kačenja i otkačivanja, povezani neovisno s Y na apsorber, za optimalan rad u slučaju opterećenja
– središnji remen za spajanje na apsorber koji djeluje kao treća točka spajanja, za zaustavljanje / odmaranje na sidrišnoj točci u slučaju potrebe
– kompaktna i robusna futrola za zadržavanje apsorbera, opremljena patentnim zatvaračem za trenutni pregled sigurnosne naljepnice, u slučaju pada i / ili prije svake uporabe
-proizvod se isporučuje u posebnoj mrežasti vrećici.

Ako Vas interesira ovaj Set za samoosiguranje – Top shell Compact Woman slobodno nas kontaktirajte na klikom ovdje

Napomene
Slike: Prikazane slike artikala ponekad su samo informativnog karaktera te postoji mogućnost da će artikl u zbilji izgledati drugačije, iz tog razloga Vas želimo upozoriti da NE uvažavamo reklamacije na osnovi različitosti slike u web shopu i kupljenog artikla.
Zalihe: Raspoloživost artikala ukoliko je prikazana na stranicama isključivo je informativnog karaktera. Podaci o stvarnim zalihama artikala osvježavaju se na dnevnoj bazi. Ukoliko naručite veći broj artikala od stvarno dostupnih u vezi takve situacije biti ćete kontaktirani kako bi se pronašlo zadovoljavajuće rješenje.
Cijene: Zadržavamo pravo promjene cijena. Podaci se osvježavaju na dnevnoj bazi.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Set za samoosiguranje – Top shell Compact Woman”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)