Softshell jakna Lilu – white-blue

0 out of 5

33,49 

PROIZVOĐAČ: Northfinder, Slovačka, EU
MATERIJAL: softshell 
MODEL: ženski
BOJA: bijelo-plava
PATENTNI ZATVARAČ – YKK® full zip

NAMJENA:
planinarenje, pješačenje, biciklizam

 

Opis

Softshell jakna Lilu – white-blue, proizvođača Northfinder je prozračna, otporna na habanje i pruža dugotrajnu zaštitu od vremenskih uvjeta. Fleksibilni materijali od kojih je jakna sačinjena sa visokim stupnjem rastezljivosti omogućavaju vrlo dobro kretanje i udobnost. Podesivi elementi na jakni sprječavaju gubitak topline.  Jakna se lako prilagođava svim aktivnostima na otvorenom tijekom cijele godine. Idealna je za planinarenje, trekking, biciklizam, kao i za aktivno provođenje slobodnog vremena u prirodi. Visokokvalitetni YKK funkcionalni patentni zatvarači poznati su po svojoj izvrsnosti i savršenoj obradi. Sa vodonepropusnim tretmanom koriste se na proizvodima dizajniranim za ekstremne vremenske uvjete, poput ove softshell jakne. I nakon duže uporabe, YKK zatvarači će i dalje funkcionirati savršeno.


Ako Vas interesira ova Softshell jakna Lilu – white-blue slobodno nas kontaktirajte klikom ovdje

Napomene
Slike: Prikazane slike artikala ponekad su samo informativnog karaktera te postoji mogućnost da će artikl u zbilji izgledati drugačije, iz tog razloga Vas želimo upozoriti da NE uvažavamo reklamacije na osnovi različitosti slike u web shopu i kupljenog artikla.
Zalihe: Raspoloživost artikala ukoliko je prikazana na stranicama isključivo je informativnog karaktera. Podaci o stvarnim zalihama artikala osvježavaju se na dnevnoj bazi. Ukoliko naručite veći broj artikala od stvarno dostupnih u vezi takve situacije biti ćete kontaktirani kako bi se pronašlo zadovoljavajuće rješenje.
Cijene: Zadržavamo pravo promjene cijena. Podaci se osvježavaju na dnevnoj bazi.

Dodatne informacije

veličina

S, M, L, XL

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Softshell jakna Lilu – white-blue”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)