TRAKA ZA GLAVU STRIPES DRESS BLUES – ZAJO

0 out of 5

5,00 

Lagana traka za glavu dizajnirana je i proizvedena kako bi vam pružila brojne pogodnosti u jednom potezu. Može poslužiti kao dodatna toplinska izolacija ispod kacige i nudi zaštitu od vjetra, a istodobno se može upotrebljavati kao učinkovito sredstvo za uklanjanje znoja kad god ste tjelesno aktivni. Materijal je vrlo ugodan na dodir, a zahvaljujući antibakterijskoj obradi bakterije se neće nakupiti te se na taj način uklanjaju neugodni mirisi i štiti koža, a istodobno produljuje vijek trajanja šala.

Proizvođač: Zajo, Slovačka
Materijal: poliester, elastin
Mjere: 9 cm širine
Održavanje: pranje u perilici

PREPORUKA
trčanje, pješačenje, planinarenje, vožnja biciklom ili vožnja motociklom

 

Opis

Traka za glavu Stripes Dress Blues – Zajo je višenamjenska traka za glavu za sportove na otvorenom. Lagana traka za glavu dizajnirana je i proizvedena kako bi vam pružila brojne pogodnosti u jednom potezu. Može poslužiti kao dodatna toplinska izolacija ispod kacige i nudi zaštitu od vjetra, a istodobno se može upotrebljavati kao učinkovito sredstvo za uklanjanje znoja kad god ste tjelesno aktivni. Materijal je vrlo ugodan na dodir, a zahvaljujući antibakterijskoj obradi bakterije se neće nakupiti te se na taj način uklanjaju neugodni mirisi i štiti koža, a istodobno produljuje vijek trajanja šala.

Ako Vas interesira ova Traka za glavu Stripes Dress Blues – Zajo slobodno nas kontaktirajte klikom ovdje

Napomene
Slike: Prikazane slike artikala ponekad su samo informativnog karaktera te postoji mogućnost da će artikl u zbilji izgledati drugačije, iz tog razloga Vas želimo upozoriti da NE uvažavamo reklamacije na osnovi različitosti slike u web shopu i kupljenog artikla.
Zalihe: Raspoloživost artikala ukoliko je prikazana na stranicama isključivo je informativnog karaktera. Podaci o stvarnim zalihama artikala osvježavaju se na dnevnoj bazi. Ukoliko naručite veći broj artikala od stvarno dostupnih u vezi takve situacije biti ćete kontaktirani kako bi se pronašlo zadovoljavajuće rješenje.
Cijene:  Zadržavamo pravo promjene cijena. Podaci se osvježavaju na dnevnoj bazi.

Dodatne informacije

veličina

L/XL, S/M

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TRAKA ZA GLAVU STRIPES DRESS BLUES – ZAJO”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)