Gurtna Sling Ring 120 – LACD

0 out of 5

7,30 

Gurtna visoke čvrstoće smanjuje pritisak sile na minimum. Svojom laganom masom i velikim vrijednostima čvrstoće ova gurtna univerzalno se može koristiti u svim planinarskim i alpskim aktivnostima.

Proizvođač: LACD, Njemačka
Dužina: 120 cm
Prekidna čvrstoća: 22 kN
Širina: 16 mm

PREPORUKA:
sportsko penjanje, penjanje po ledu, brdski sportovi, kanjoning

SKU: 626 Categories:Gurtne, Užad i gurtne

Opis

Bilo da se radi o izradi sidrišnih točki, planinarskih gelendera, za dodatno osiguranje prilikom penjanja ferata ili ćete ju koristiti za međusidrišno učvršćivanje kod sportskog penjanja, Gurtna Sling Ring 120 – LACD možete korisiti na više načina kod penjanja ili planinarenja u ljetnim i zimskim uvjetima. S lomljivim opterećenjem od čak 22 kN, jako izdržljivi najlonski sling ring dostupan u različitim duljinama. Njihovi šavovi i rubovi su u kontrastnoj boji tako da svi korisnici mogu odmah prepoznati habanje. Najlonska gurtna širine 16 mm ugodna je za uporabu i može se optimalno položiti, vezati i odpetljati.

Ako Vas interesira Gurtna Sling Ring 120 – LACD slobodno nas kontaktirajte klikom ovdje

Napomene
Slike: Prikazane slike artikala ponekad su samo informativnog karaktera te postoji mogućnost da će artikl u zbilji izgledati drugačije, iz tog razloga Vas želimo upozoriti da NE uvažavamo reklamacije na osnovi različitosti slike u web shopu i kupljenog artikla.
Zalihe: Raspoloživost artikala ukoliko je prikazana na stranicama isključivo je informativnog karaktera. Podaci o stvarnim zalihama artikala osvježavaju se na dnevnoj bazi. Ukoliko naručite veći broj artikala od stvarno dostupnih u vezi takve situacije biti ćete kontaktirani kako bi se pronašlo zadovoljavajuće rješenje.
Cijene: Zadržavamo pravo promjene cijena. Podaci se osvježavaju na dnevnoj bazi.

Dodatne informacije

veličina

120cm, 180cm, 60cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Gurtna Sling Ring 120 – LACD”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)