AustriAlpin karabiner – asimetrični HMS s maticom

0 out of 5

15,93  (120,00 kn)

Proizvođač: AustriAlpin, Austrija
Boje: aluminij
Sistem zatvaranja: matica
Materijal: aluminij
kN okomito:  23 kN
kN vodoravno: 10 kN
Masa: 93 g
Certifikati:EN 12275:2013 (H), EN 362:2004 (B), UIAA 121

PREPORUKA
sportsko penjanje, penjanje po ledu, brdski sportovi, kanjoning

 

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 278 Category:Karabineri

Opis

AustriAlpin karabiner – asimetrični HMS s maticom ispunjava sve zahtjeve u pogledu jednostavnog rukovanja i opipljive sigurnosti. Okrugli profil gornjeg dijela karabinera sprječava nakupljanje oštrih ivica zbog trenja užadi i omogućuje upravljanje užetom. Zahvaljujući posebnom glodanju na navojima, vijak ima jedinstven postupak samočišćenja.
Ako Vas interesira ovaj AustriAlpin karabiner – asimetrični HMS s maticom slobodno nas kontaktirajte klikom ovdje

Savjeti za održavanje karabinera:
Jako zaprljane karabinere očistite čistom vodom, krpom i / ili mekom četkom. Metal na metalu uvijek treba mazivo, u protivnom “škripi”. Za karabinere umjesto ulja treba koristiti suho mazivo, jer komercijalno dostupno ulje privlači čestice prašine i prljavštine. Mazivo je najbolje izliti u sve šupljine koje se mogu naći kada je karabiner otvoren i zatvoren. Posebno važno: nakon upotrebe na moru ili u blizini mora (visoke koncentracije soli u zraku ili vodi), karabinere treba odmah očistiti jer sol može pokrenuti postupak nagrizanja metala.

Napomene
Slike: Prikazane slike artikala ponekad su samo informativnog karaktera te postoji mogućnost da će artikl u zbilji izgledati drugačije, iz tog razloga Vas želimo upozoriti da NE uvažavamo reklamacije na osnovi različitosti slike u web shopu i kupljenog artikla.
Zalihe: Raspoloživost artikala ukoliko je prikazana na stranicama isključivo je informativnog karaktera. Podaci o stvarnim zalihama artikala osvježavaju se na dnevnoj bazi. Ukoliko naručite veći broj artikala od stvarno dostupnih u vezi takve situacije biti ćete kontaktirani kako bi se pronašlo zadovoljavajuće rješenje.
Cijene:  Zadržavamo pravo promjene cijena. Podaci se osvježavaju na dnevnoj bazi.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “AustriAlpin karabiner – asimetrični HMS s maticom”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)