Karabiner Srce – za dodatke

0 out of 5

2,65  (20,00 kn)

PROIZVOĐAČ: LACD, Njemačka
MATERIJAL: aluminij
DUŽINA: 40 mm

PRIMJENA: pomoćni karabiner za dodatke, privjesak

PAŽNJA: 
LACD karabiner Heart nije odobren za uporabu kao penjački karabiner

 

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 354 Categories:Karabineri, Oprema i dodaci, Ostala planinarska oprema

Opis

Bilo kao privjesak za ključeve ili kao karabiner za opremu, zgodni Karabiner Srce – za dodatke je praktičan mali karabiner u obliku srca. Crveni  ili plavi LACD karabiner izrađen od aluminija i odlično se koristi kao dodatni karabiner i mali dodatak.
Međutim, LACD karabiner Heart nije odobren za uporabu kao penjački karabiner. Ljubav prema penjanju i planinarenju može se najbolje izraziti ovim karabinerom, a mnogi ljubitelji outdoor aktivnosti  vole ovog malog pomagača kao korisni i individualni dodatak za vaš ruksak ili šator.

Ako Vas interesira ovaj Karabiner Srce – za dodatke slobodno nas kontaktirajte na klikom ovdje

Savjeti za održavanje karabinera:
Jako zaprljane karabinere očistite čistom vodom, krpom i / ili mekom četkom. Metal na metalu uvijek treba mazivo, u protivnom “škripi”. Za karabinere umjesto ulja treba koristiti suho mazivo, jer komercijalno dostupno ulje privlači čestice prašine i prljavštine. Mazivo je najbolje izliti u sve šupljine koje se mogu naći kada je karabiner otvoren i zatvoren. Posebno važno: nakon upotrebe na moru ili u blizini mora (visoke koncentracije soli u zraku ili vodi), karabinere treba odmah očistiti jer sol može pokrenuti postupak nagrizanja metala.

Napomene
Slike: Prikazane slike artikala ponekad su samo informativnog karaktera te postoji mogućnost da će artikl u zbilji izgledati drugačije, iz tog razloga Vas želimo upozoriti da NE uvažavamo reklamacije na osnovi različitosti slike u web shopu i kupljenog artikla.
Zalihe: Raspoloživost artikala ukoliko je prikazana na stranicama isključivo je informativnog karaktera. Podaci o stvarnim zalihama artikala osvježavaju se na dnevnoj bazi. Ukoliko naručite veći broj artikala od stvarno dostupnih u vezi takve situacije biti ćete kontaktirani kako bi se pronašlo zadovoljavajuće rješenje.
Cijene:  Zadržavamo pravo promjene cijena. Podaci se osvježavaju na dnevnoj bazi.

Dodatne informacije

Boja

Crvena, Plava

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Karabiner Srce – za dodatke”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)