Karabiner s maticom i pregradom – Belay Gray

0 out of 5

17,25 

PROIZVOĐAČ: LACD, Njemačka
MATERIJAL: eloksirani aluminij
MASA: 78 g
PREKIDNA ČVRSTOĆA: 22 kN
CERTIFIKATI: EN 12275:2013 (H), EN 362:2004 (B), UIAA 121

PREPORUKA:
Sportsko penjanje, penjanje na ledu, alpski sportovi, kanjoning

 

SKU: 326-2 Category:Karabineri

Opis

Karabiner s maticom i pregradom – Belay Gray ispunjava sve zahtjeve vezano za jednostavno rukovanje i sigurnost. Okrugli presjek spriječava nastanak nepotrebnog trenja.  Pregrada kod ovog karabinera spriječava nepotrebnu rotaciju, zadržava uže a time i sam karabiner u optimalnom položaju. Zbog posebnog navoja, matica se čisti samostalno.

Ako Vas interesira ovaj Karabiner s maticom i pregradom – Belay Gray slobodno nas kontaktirajte klikom ovdje

Savjeti za održavanje karabinera:
Jako zaprljane karabinere očistite čistom vodom, krpom i / ili mekom četkom. Metal na metalu uvijek treba mazivo, u protivnom “škripi”. Za karabinere umjesto ulja treba koristiti suho mazivo, jer komercijalno dostupno ulje privlači čestice prašine i prljavštine. Mazivo je najbolje izliti u sve šupljine koje se mogu naći kada je karabiner otvoren i zatvoren. Posebno važno: nakon upotrebe na moru ili u blizini mora (visoke koncentracije soli u zraku ili vodi), karabinere treba odmah očistiti jer sol može pokrenuti postupak nagrizanja metala.

Napomene
Slike: Prikazane slike artikala ponekad su samo informativnog karaktera te postoji mogućnost da će artikl u zbilji izgledati drugačije, iz tog razloga Vas želimo upozoriti da NE uvažavamo reklamacije na osnovi različitosti slike u web shopu i kupljenog artikla.
Zalihe: Raspoloživost artikala ukoliko je prikazana na stranicama isključivo je informativnog karaktera. Podaci o stvarnim zalihama artikala osvježavaju se na dnevnoj bazi. Ukoliko naručite veći broj artikala od stvarno dostupnih u vezi takve situacije biti ćete kontaktirani kako bi se pronašlo zadovoljavajuće rješenje.
Cijene:  Zadržavamo pravo promjene cijena. Podaci se osvježavaju na dnevnoj bazi.

Dodatne informacije

Boja

Green, Purple

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Karabiner s maticom i pregradom – Belay Gray”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)