Nema na zalihi

Karabiner – simetrični s maticom BINER

0 out of 5

11,02 

Proizvođač: LACD, Njemačka
Boje: aluminij
Sistem zatvaranja: matica
Materijal: aluminij
kN okomito:  20 kN
Masa: 76 g
Certifikati:  EN 362:2004 (B)

Nema na zalihi

SKU: 331 Category:Karabineri

Opis

Karabiner – simetrični s maticom BINER sa svojim ovalnim oblikom pogoduje optimalnom položaju karabinera uzduž njegove poprečne osi i tako smanjuje opasno poprečno opterećenje u svakoj situaciji. Uz to, okrugli profil sprječava nakupljanje oštrih ivica zbog trenja užadi i omogućuje upravljanje užetom. Karabiner – simetrični s maticom BINER otporan je na koroziju. Zahvaljujući posebnom glodanju na navojima, vijak ima jedinstven postupak samočišćenja.
Ako Vas interesira ovaj proizvod slobodno nas kontaktirajte klikom ovdje

Savjeti za održavanje karabinera:
Jako zaprljane karabinere očistite čistom vodom, krpom i / ili mekom četkom. Metal na metalu uvijek treba mazivo, u protivnom “škripi”. Za karabinere umjesto ulja treba koristiti suho mazivo, jer komercijalno dostupno ulje privlači čestice prašine i prljavštine. Mazivo je najbolje izliti u sve šupljine koje se mogu naći kada je karabiner otvoren i zatvoren. Posebno važno: nakon upotrebe na moru ili u blizini mora (visoke koncentracije soli u zraku ili vodi), karabinere treba odmah očistiti jer sol može pokrenuti postupak nagrizanja metala.

Napomene
Slike: Prikazane slike artikala ponekad su samo informativnog karaktera te postoji mogućnost da će artikl u zbilji izgledati drugačije, iz tog razloga Vas želimo upozoriti da NE uvažavamo reklamacije na osnovi različitosti slike u web shopu i kupljenog artikla.
Zalihe: Raspoloživost artikala ukoliko je prikazana na stranicama isključivo je informativnog karaktera. Podaci o stvarnim zalihama artikala osvježavaju se na dnevnoj bazi. Ukoliko naručite veći broj artikala od stvarno dostupnih u vezi takve situacije biti ćete kontaktirani kako bi se pronašlo zadovoljavajuće rješenje.
Cijene:  Zadržavamo pravo promjene cijena. Podaci se osvježavaju na dnevnoj bazi.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Karabiner – simetrični s maticom BINER”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)