Nema na zalihi

Komplet za penjanje – Alpine light

0 out of 5

135,00 kn

Proizvođač: LACD, Njemačka
Boje: aluminij-plava
Duljina trake: 15 cm
Materijal remena: Dyneema
kN okomito:  20 kN
kN vodoravno: 8 kN
Težina: 65 g
Dodaci: gumena fiksacija na strani užadi
Certifikati: EN 12275:2013 CE 0194

Nema na zalihi

Šifra: 137 Kategorija:Kompleti za penjanje
Usporedi

Opis

Komplet za penjanje – Alpine light sa samo 65 g je idealan za sportsko penjanje i alpinizam. Dva lagana aluminijska karabinera s žicom povezana su Dyneema trakom. Traka je dužine 15 cm, a izrađena je šavovima upečatljivih kontrastnih boja te opremljena  gumenom fiksacijom na strani užeta. To znači da karabiner na strani užadi uvijek ostaje u optimalnom položaju, što jamči idealan smjer užeta.

Ako Vas interesira ovaj Komplet za penjanje – Alpine light slobodno nas kontaktirajte klikom ovdje

Savjeti proizvođača:
 Ispitivanje dobro poznatog časopisa pokazalo je da komplete za penjanje treba zamijeniti otprilike svakih pet godina s čestom uporabom ili svakih sedam do deset godina s rjeđom uporabom. U pravilu se iz remenja može vidjeti može li se i dalje koristiti:

Napomene
Slike: Prikazane slike artikala ponekad su samo informativnog karaktera te postoji mogućnost da će artikl u zbilji izgledati drugačije, iz tog razloga Vas želimo upozoriti da NE uvažavamo reklamacije na osnovi različitosti slike u web shopu i kupljenog artikla.
Zalihe: Raspoloživost artikala ukoliko je prikazana na stranicama isključivo je informativnog karaktera. Podaci o stvarnim zalihama artikala osvježavaju se na dnevnoj bazi. Ukoliko naručite veći broj artikala od stvarno dostupnih u vezi takve situacije biti ćete kontaktirani kako bi se pronašlo zadovoljavajuće rješenje.
Cijene:  Zadržavamo pravo promjene cijena. Podaci se osvježavaju na dnevnoj bazi.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Komplet za penjanje – Alpine light”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *