Komplet za penjanje – Eleven

0 out of 5

21,24 

Proizvođač: AustriAlpin, Austrija
Boje: zeleno-plava
Duljina trake: 12 cm
kN okomito:  22 kN
kN vodoravno: 11 kN
Težina: 117 g
Dodaci: gumena TANGA fiksacija
Certifikati:EN 12275:1998 (B), UIAA 121, EN 566:2017

PREPORUKA:
sportsko penjanje, dvoransko penjanje, planinski sportovi

SKU: 101 Category:Kompleti za penjanje

Opis

Komplet za penjanje – Eleven je najčvršći set marke AustriAlpin, posebno izrađen za sportsko penjanje, alpinističke uspone. Odlično služi i kod dvoranskog penjanja ili boulderinga.  Sa čvrstoćom od 1.1 kN, širokim vratima i velikim promjerom omogućuje prijatno padanje. Dolazi s quickdraw-TANGA, zaštitnom mrežicom koja uže i komplet drži na mjestu.

Ako Vas interesira ovaj Komplet za penjanje – Eleven slobodno nas kontaktirajte na klikom ovdje

Savjeti proizvođača:
 Ispitivanje dobro poznatog časopisa pokazalo je da komplete za penjanje treba zamijeniti otprilike svakih pet godina s čestom uporabom ili svakih sedam do deset godina s rjeđom uporabom. U pravilu se iz remenja može vidjeti može li se i dalje koristiti:

“Ako su šavovi istrošeni ili je gurtna puknuta, mora se odmah zamijeniti. Oprez s gurtnama ! Izloženost suncu i vremenskim prilikama mogu ih učiniti iznutra krhkim i samim tim opasnim po život, a da se to ne vidi izvana. Razmislite i sami odlučite gdje, kako i što kopčate “, kaže Peter Manhartsberger, menadžer proizvoda AUSTRIALPIN.

Napomene
Slike: Prikazane slike artikala ponekad su samo informativnog karaktera te postoji mogućnost da će artikl u zbilji izgledati drugačije, iz tog razloga Vas želimo upozoriti da NE uvažavamo reklamacije na osnovi različitosti slike u web shopu i kupljenog artikla.
Zalihe: Raspoloživost artikala ukoliko je prikazana na stranicama isključivo je informativnog karaktera. Podaci o stvarnim zalihama artikala osvježavaju se na dnevnoj bazi. Ukoliko naručite veći broj artikala od stvarno dostupnih u vezi takve situacije biti ćete kontaktirani kako bi se pronašlo zadovoljavajuće rješenje.
Cijene:  Zadržavamo pravo promjene cijena. Podaci se osvježavaju na dnevnoj bazi.

 

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Komplet za penjanje – Eleven”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)