Kaciga LACD Defender RX bijelo-plavaKaciga LACD Defender RX blue-orangeKaciga LACD Defender RX crno-narančasta je lagana alpinistička, penjačka, ferata i planinarska kaciga, udobna, prozračena i minimalne cijeneKaciga LACD Defender RX red-flameSet za samoosiguranje - UltimatePojas za penjanje - Harness

LACD – Via ferrata set 3

5.00 out of 5

185,81  (1.400,00 kn)

SET SE SASTOJI OD: penjački pojas Harness, set za samoosiguranje LACD Ultimate i ultralagana kaciga Defender

PROIZVOĐAČ: LACD, Njemačka
MODEL: unisex
BOJA KACIGE: crno-narančasta, crvena, bijelo plava ili plava
VELIČINA KACIGE:  S-M 55-58 CM; L-XL 59-62 CM

NAMJENA:
via ferrata, planinarenje, alpinizam

 

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 351 Categories:Kompletni ferrata setovi, Sve za ferrate

Opis

LACD – Via ferrata set 3 namjenjen je iskusnijim penjačima ferata koji isključivo traže vrhunske artikle. Sa ovim setom sigurno se možete kretati po apsolutno svim feratama i osiguranim klinčanim putovima.  Odličan omjer cijene i iznimne kvalitete kakvog nema na tržištu. Ovaj set sastoji se od ferrata pojasa Harness, odličnog seta za samoosiguranje Ultimate Ferrata  koji vas nikada neće ostaviti na cjedilu, kao i vrhunske ultra lagane penjačke kacige Defender
Kacigu Defender možete birati u 4 kombinacije boja (crno-narančasta, crvena, bijelo-plava, plava), te dvije veličine (S-M i L-XL).
Svi proizvodi posjeduju važeće EN certifikate čime imate dodatnu garanciju sigurnosti kod upotrebe.

Ako Vas interesira LACD – Via ferrata set 3 ili imate dodatne upite slobodno nas kontaktirajte klikom ovdje

Ukoliko želite neku drugu kombinaciju slobodno nas kontaktirate, a naš tim će se potruditi složiti samo za Vas optimalnu kombinaciju.

Napomene
Slike: Prikazane slike artikala ponekad su samo informativnog karaktera te postoji mogućnost da će artikl u zbilji izgledati drugačije, iz tog razloga Vas želimo upozoriti da NE uvažavamo reklamacije na osnovi različitosti slike u web shopu i kupljenog artikla.
Zalihe: Raspoloživost artikala ukoliko je prikazana na stranicama isključivo je informativnog karaktera. Podaci o stvarnim zalihama artikala osvježavaju se na dnevnoj bazi. Ukoliko naručite veći broj artikala od stvarno dostupnih u vezi takve situacije biti ćete kontaktirani kako bi se pronašlo zadovoljavajuće rješenje.
Cijene: Zadržavamo pravo promjene cijena. Podaci se osvježavaju na dnevnoj bazi.

Dodatne informacije

boja kacige

crno-narančasta, crvena, bijelo-plava, plava

veličina kacige

S-M, L-XL

2 reviews for LACD – Via ferrata set 3

  1. 5 out of 5

    Odličan odnos kvaliteta/cijena. Lagana i kvalitetna oprema

  2. 5 out of 5

    Odlična oprema, i prvenstveno kvalitetna što mi je jedino bitno za pustolovine, dok je cijena puno manja nego na drugim prodajnim mjestima planinarske opreme.

Add a review

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)