Kaciga LACD Defender RX red-flame

0 out of 5

71,01 

PROIZVOĐAČ: LACD, Njemačka
BOJA: red-flame
MATERIJAL: EPS + polikarbonatna podloga
MASA: 195 grama
OPSEG:
S/M – 55-58 cm
L/XL – 59-62 cm

CERTIFIKAT: EN 12492:2012

PREPORUKA:
alpinizam, penjanje po ledu, via ferata, adreanalinski parkovi, sportsko penjanje
SKU: 916-3 Categories:Kacige, Sve za ferrate, Ultralagane kacige

Opis

Kaciga LACD Defender RX red-flame je ultra lagana penjačka kaciga od samo 195 grama. Kaciga je toliko lagana da ju prilikom planinarskih, penjačkih, alpinističkih ili ledenjačkih uspona neće ni osjetiti na glavi, a ujedno osigurava iznimnu sigurnost i udobnost. Optimalna udobnost i  podešavanje je pomoću okretne brave na stražnjoj strani te pomoću mekanih traka s kopčom. Dodatni jastuci iznutra osiguravaju iznimnu udobnost, a isti se mogu odvojeno skinuti radi čišćenja. Čak 16 otvora za ventilaciju na bočnim stranama i praktične kopče za prednja svjetla upotpunjuju sportsku kacigu. Sa ovom kacigom zasigurno ćete biti izuzetno zadovoljni i dugi niz godina će Vam biti odličan partner prilikom raznih penjačkih uspona.

Ako Vas interesira ova Kaciga LACD Defender RX red-flame slobodno nas kontaktirajte na klikom ovdje

Napomene
Slike: Prikazane slike artikala ponekad su samo informativnog karaktera te postoji mogućnost da će artikl u zbilji izgledati drugačije, iz tog razloga Vas želimo upozoriti da NE uvažavamo reklamacije na osnovi različitosti slike u web shopu i kupljenog artikla.
Zalihe: Raspoloživost artikala ukoliko je prikazana na stranicama isključivo je informativnog karaktera. Podaci o stvarnim zalihama artikala osvježavaju se na dnevnoj bazi. Ukoliko naručite veći broj artikala od stvarno dostupnih u vezi takve situacije biti ćete kontaktirani kako bi se pronašlo zadovoljavajuće rješenje.
Cijene:  Zadržavamo pravo promjene cijena. Podaci se osvježavaju na dnevnoj bazi.

 

Dodatne informacije

veličina

L/XL, S/M

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kaciga LACD Defender RX red-flame”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Možda će vam se također svidjeti…