Set za samoosiguranje – Pro Evo 2

0 out of 5

68,35 

Proizvođač: LACD, Njemačka
Boje: plavo-siva
Veličina: Unisize
Težina: 470 g
Materijal: UHMPE poliesterska vlakna
Certifikati: EN 958:2017

Opis

Ovaj Set za samoosiguranje – Pro Evo 2 je posebno prikladan za lagane ljude. Može se koristiti s težinom od već od 40 kg. Maksimalna ukupna težina korisnika je 120 kg, uključujući ruksak i opremu za penjanje. Set za samoosiguranje Pro EVO 2 opremljen je elastičnim krakovima i dva automatska karabinera koji odmah pri kopčanju se automatski zatvaraju. To rezultira da se karabineri ne mogu slučajno otvoriti.  Sa svojom inovativnim UHMPE apsorberom energije, LACD omogućuje jednoliko habanje po cijeloj duljini. UHMPE vlakna su visoko otporna na lom, imaju mali volumen i težinu, nisku apsorpciju vode i visoku otpornost na UV zrake.

Ako Vas interesira ovaj proizvod slobodno nas kontaktirajte klikom ovdje

Napomene
Slike: Prikazane slike artikala ponekad su samo informativnog karaktera te postoji mogućnost da će artikl u zbilji izgledati drugačije, iz tog razloga Vas želimo upozoriti da NE uvažavamo reklamacije na osnovi različitosti slike u web shopu i kupljenog artikla.
Zalihe: Raspoloživost artikala ukoliko je prikazana na stranicama isključivo je informativnog karaktera. Podaci o stvarnim zalihama artikala osvježavaju se na dnevnoj bazi. Ukoliko naručite veći broj artikala od stvarno dostupnih u vezi takve situacije biti ćete kontaktirani kako bi se pronašlo zadovoljavajuće rješenje.
Cijene: Zadržavamo pravo promjene cijena. Podaci se osvježavaju na dnevnoj bazi.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Set za samoosiguranje – Pro Evo 2”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)