Planinarski ruksak Jupiter 25 - NorthfinderPPlaninarski ruksak Jupiter 25 - NorthfinderPPlaninarski ruksak Jupiter 25 - NorthfinderPlaninarski ruksak Jupiter 25 - NorthfinderPlaninarski ruksak Jupiter 25 – NorthfinderPlaninarski ruksak Jupiter 25 – NorthfinderPlaninarski ruksak Jupiter 25 – Northfinder

Planinarski ruksak Jupiter 25 – Northfinder

0 out of 5

61,49 

PROIZVOĐAČ: Northfinder, Slovačka, EU
ZAPREMNINA: 25 l
BOJA: crna ili plava

SPECIFIČNOSTI:
integrirana navlaka za zaštitu od kiše ili snijega
remen za podešavanje visine na prsima
bočni džepovi za boce
bočne kompresijske trake
remen na bokovima s džepovima i patentnim zatvaračem
superventilirani ruksak
poseban pretinac za mjeh – prilagođen za hidrataciju
integrirana zviždaljka za hitne slučajeve
integrirana zakačka za ključeve
zaseban unutarnji džepić za osobne stvari

 

SKU: 757 Category:Ruksaci

Opis

Svestrani Planinarski ruksak Jupiter 25 – Northfinder kapaciteta 25 l namijenjen je za planinarenje, idealan je za uspone po feratama, a može Vam jako dobro poslužiti i za laganije biciklističke rute. Ovaj ruksak  odlikuje čvrsta i jako dobro prozračena struktura u predjelu  leđa. Podstavljene, podesive naramenice, zajedno s pojasom na prsima i bokovima, stabiliziraju teret stegnut bočnim naramenicama. Pregradna ploča od dvije unutarnje komore s patentnim zatvaračem odvaja pristup mjestu rezervoara za vodu od odjeljka za opremu. Elastični džepovi sa strane obuhvaćaju bocu ili dijelove odjeće koje trebate držati na dohvat ruke. Ruksak sadrži prednji džep s patentnim zatvaračem, kopče i manji džep s patentnim zatvaračem na pojasu bokova. Posebnost ovog ruksaka je integrirana zaštita za kišu.

Ako Vas interesira ovaj Planinarski ruksak Jupiter 25 – Northfinder slobodno nas kontaktirajte klikom ovdje

Napomene
Slike: Prikazane slike artikala ponekad su samo informativnog karaktera te postoji mogućnost da će artikl u zbilji izgledati drugačije, iz tog razloga Vas želimo upozoriti da NE uvažavamo reklamacije na osnovi različitosti slike u web shopu i kupljenog artikla.
Zalihe: Raspoloživost artikala ukoliko je prikazana na stranicama isključivo je informativnog karaktera. Podaci o stvarnim zalihama artikala osvježavaju se na dnevnoj bazi. Ukoliko naručite veći broj artikala od stvarno dostupnih u vezi takve situacije biti ćete kontaktirani kako bi se pronašlo zadovoljavajuće rješenje.
Cijene:  Zadržavamo pravo promjene cijena. Podaci se osvježavaju na dnevnoj bazi.

Dodatne informacije

Boja

Black, Blue

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Planinarski ruksak Jupiter 25 – Northfinder”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)