Pojas za penjanje – Harness 2.0

0 out of 5

41,00 

Proizvođač: LACD, Njemačka
Boje: plavo-crna
Veličina: S, M, L
Težina: 438-486-499 g
Materijal: poliesterske trake
Veličina  /     Struk          /     Noge
       S         /   68-100 cm     /   40-60 cm
      M        /   80-120 cm     /   50-70 cm
      L         /   87-130 cm     /   60-84 cm
SKU: 205 Categories:Pojasevi, Sve za ferrate

Opis

Pojas za penjanje – Harness 2.0 udobno je podstavljen i optimalno podesiv. Pojas je sa svojim udobnim remenom na bokovima idealan za dvoransko penjanje, sportsko penjanje na kratkim i dugim smjerovima. Pojas je popularan jer je jednako dobar za potpune početnike, kao i za iskusne penjače koji cijene udobnost i individualne mogućnosti postavljanja. Pojas Harness opremljen je jednostavnim metalnim zatvaračima koji se mogu podešavati s obje strane što omogućava da ste navezani uvijek točno u sredini tijela. Ramenice za noge mogu se prilagođavati visokokvalitetnim metalnim zatvaračima.  Pojas nudi obilje prostora za karabinere i penjačke komplete.

Ako Vas interesira ovaj Pojas za penjanje – Harness 2.0 slobodno nas kontaktirajte na klikom ovdje

Napomene
Slike: Prikazane slike artikala ponekad su samo informativnog karaktera te postoji mogućnost da će artikl u zbilji izgledati drugačije. Iz tog razloga Vas želimo upozoriti da NE uvažavamo reklamacije na osnovi različitosti slike u web shopu i kupljenog artikla.
Zalihe: Raspoloživost artikala ukoliko je prikazana na stranicama isključivo je informativnog karaktera. Podaci o stvarnim zalihama artikala osvježavaju se na dnevnoj bazi. Ukoliko naručite veći broj artikala od stvarno dostupnih u vezi takve situacije biti ćete kontaktirani kako bi se pronašlo zadovoljavajuće rješenje.
Cijene:  Zadržavamo pravo promjene cijena. Podaci se osvježavaju na dnevnoj bazi.

Dodatne informacije

veličina

L, M, S

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pojas za penjanje – Harness 2.0”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)