Spravica za osiguravanje – Gold Fish

0 out of 5

57,07 

PROIZVOĐAČ: AustriAlpin, Austrija
BOJA:  zlatno-crna
MATERIJAL: aluminij
MASA: 68 grama, sa HMS Rondo 159 grama
CERTIFIKATI: EN 15151-2:2012, EN 12275:2013 (H), EN 362:2004 (B), UIAA 129, UIAA 121

PREPORUKA:
adreanalinski parkovi, penjački tečajevi, sportsko penjanje, sportovi u planini, alpinizam

SKU: 405 Categories:Posljednji komadi, Spravice

Opis

Spravica za osiguravanje – Gold Fish je robusnija verzija popularne spravice za osiguravanje Fish, i nije jedina razlika samo u imenu spravice. Gold Fish spravica dolazi u privlačnoj zlatnoj boji s anodiziranim premazom. HMS RONDO karabiner sa trostrukim automatskim zaključavanjem sastavni je dio ove vrhunske spravice.  Zahvaljujući svojoj dvostrukoj čvrstoći i većoj osnovnoj tvrdoći, ova posebna anodizirana spravica ima vrlo visoku razinu robusnosti i samim time i vrlo dug radni vijek – savršen za kontinuiranu upotrebu.

Gold fish spravica za osiguravanje ima dodatnu polugu za spuštanje i na taj način osigurava izuzetnu jednostavnost uporabe. Sa masom od samo 68 grama savršeno se podudara s promjerima užadi od 8 do 11 mm. U slučaju iznenadnog pada penjača, spravica se blokira automatski i bez dodatne sile na ruku. Gold fish spravica isporučuje se samo u kombinaciji s HMS RONDO Autolock karabinerom sa „SELFIE“ predjelom protiv rotacije kako bi se osigurala neograničena funkcija blokiranja.

Ako Vas interesira ova Spravica za osiguravanje – Gold Fish slobodno nas kontaktirajte klikom ovdje

Napomene
Slike: Prikazane slike artikala ponekad su samo informativnog karaktera te postoji mogućnost da će artikl u zbilji izgledati drugačije. Iz tog razloga Vas želimo upozoriti da NE uvažavamo reklamacije na osnovi različitosti slike u web shopu i kupljenog artikla.
Zalihe: Raspoloživost artikala ukoliko je prikazana na stranicama isključivo je informativnog karaktera. Podaci o stvarnim zalihama artikala osvježavaju se na dnevnoj bazi. Ukoliko naručite veći broj artikala od stvarno dostupnih u vezi takve situacije biti ćete kontaktirani kako bi se pronašlo zadovoljavajuće rješenje.
Cijene:  Zadržavamo pravo promjene cijena. Podaci se osvježavaju na dnevnoj bazi.

Dodatne informacije

Boja

Blue, Flame, kiwi, Ocean, Orange, Phantom, White

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Spravica za osiguravanje – Gold Fish”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)