Zviždaljka za hitne slučajeve

Zviždaljka za hitne slučajeve

0 out of 5

37,50 kn

PROIZVOĐAČ: LACD, Njemačka
MATERIJAL: aluminij
Boja: crvena, plava, zelena

Očisti
SKU: 2514 Kategorija:Ostala oprema i dodaci
Usporedi

Opis

LACD-ova zviždaljka za hitne slučajeve ne samo da izgleda sjajno kao privjesak za ključeve, već Vam može spasiti život u hitnim slučajevima. Ova zviždaljka izrađena je od visokokvalitetnog i lakog aluminija. Zalutali planinari, alpinisti, turno skijaši ili penjači mogu ovom zviždaljkom privući pažnju na sebe u izvanrednim situacijama. Prodoran ton vrlo je zvučan i djeluje pouzdano, čak i kad mnogi drugi signali za slučaj nužde ne uspiju. Zahvaljujući svom praktičnom obliku kao privjesak za ključeve, ova zviždaljka ima još jednu prednost. Uvijek je s Vama i uvijek Vam je pri ruci za potrebe hitnosti.

Ako Vas interesira ova Zviždaljka za hitne slučajeve slobodno nas kontaktirajte klikom ovdje

Napomene
Slike: Prikazane slike artikala ponekad su samo informativnog karaktera te postoji mogućnost da će artikl u zbilji izgledati drugačije, iz tog razloga Vas želimo upozoriti da NE uvažavamo reklamacije na osnovi različitosti slike u web shopu i kupljenog artikla.
Zalihe: Raspoloživost artikala ukoliko je prikazana na stranicama isključivo je informativnog karaktera. Podaci o stvarnim zalihama artikala osvježavaju se na dnevnoj bazi. Ukoliko naručite veći broj artikala od stvarno dostupnih u vezi takve situacije biti ćete kontaktirani kako bi se pronašlo zadovoljavajuće rješenje.
Cijene:  Zadržavamo pravo promjene cijena. Podaci se osvježavaju na dnevnoj bazi.

Dodatne informacije

Boja

Blue, Green, Red

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Zviždaljka za hitne slučajeve”