KAPA APEX BLACK – BUFF

0 out of 5

179,00 kn

Udobna i lagana kapa koja štiti od sunca za trčanje ili planinarenje. Traka u kapi efikasno upija znoj, a UPF 50 faktor štiti od UV sunčevih zraka

Proizvođač: Buff, Španjolska
Materijal: poliester, elastin
Veličina: 53-58 cm
Održavanje: pranje u perilici

PREPORUKA
trčanje, pješačenje, planinarenje, vožnja biciklom

 

Usporedi

Opis

KAPA APEX BLACK – BUFF idealna je za sve vrste planinarenja. Jednako tako odlično se pokazala za trčanje. Ova kapa može se koristiti kao učinkovita zaštita od sunca tijekom vaših outdoor aktivnosti. UPF faktor 50 zaštiti će vašu glavu od UV sunčevih zraka. Kapa se ugodno nosi i izrađena je od prozračnog materijala. U kapu je postavljen znojni trak koji učinkovito apsorbira znoj. Kapa je prilagodljiva po veličini. Bočne su ploče izrađene od prozračnog materijala te brzo i učinkovito odvode vlagu. Ultralagana kapa koja se vrlo vrlo brzo suši dolazi u unisize veličini za glave opsega od 53 do 58 cm.

Ako Vas interesira ova multifunkcionalna marama KAPA APEX BLACK – BUFF slobodno nas kontaktirate ovdje

Napomene
Slike: Prikazane slike artikala ponekad su samo informativnog karaktera te postoji mogućnost da će artikl u zbilji izgledati drugačije, iz tog razloga Vas želimo upozoriti da NE uvažavamo reklamacije na osnovi različitosti slike u web shopu i kupljenog artikla.
Zalihe: Raspoloživost artikala ukoliko je prikazana na stranicama isključivo je informativnog karaktera. Podaci o stvarnim zalihama artikala osvježavaju se na dnevnoj bazi. Ukoliko naručite veći broj artikala od stvarno dostupnih u vezi takve situacije biti ćete kontaktirani kako bi se pronašlo zadovoljavajuće rješenje.
Cijene:  Zadržavamo pravo promjene cijena. Podaci se osvježavaju na dnevnoj bazi.

Dodatne informacije

veličina

L/XL, S/M

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “KAPA APEX BLACK – BUFF”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *