Kolotura Mobile small

0 out of 5

13,27 

PROIZVOĐAČ: LACD, Njemačka
BOJA:  plava
MATERIJAL: aluminij
MASA: 118 grama
CERTIFIKATI: CE 0194; EN 12278

PREPORUKA:
adreanalinski parkovi, ferata i penjački tečajevi, sportsko penjanje, sportovi u planini, alpinizam

SKU: 2109 Category:Koloture

Opis

Kolotura Mobile small ima izvrstan omjer velike otpornosti i male težine zbog čega je izuzetno popularna kod svih penjača, alpinista i planinara. Lagana konstrukcija od aluminija sastoji se od čvrsto spojenog tijela koje je opremljeno robusnom čeličnom osovinom i stabilnom remenicom s kugličnim ležajevima. Ova kolotura namjenjena je za sve vrste užadi promjera do maksiminalno 12 mm. Vrlo je pogodna prilikom planinarskih, alpinističkih ili penjačkih uspona, kao i kod spašavanja ljudi. Uz maksimalno opterećenje od 20 kN, te raspodjelom sile od po 10 kN na svaki krak ova kolotura podržava sve penjače, alpiniste i planinare u raznim zadacima.

Ako Vas interesira ova Kolotura Mobile small slobodno nas kontaktirajte klikom ovdje

Napomene
Slike: Prikazane slike artikala ponekad su samo informativnog karaktera te postoji mogućnost da će artikl u zbilji izgledati drugačije. Iz tog razloga Vas želimo upozoriti da NE uvažavamo reklamacije na osnovi različitosti slike u web shopu i kupljenog artikla.
Zalihe: Raspoloživost artikala ukoliko je prikazana na stranicama isključivo je informativnog karaktera. Podaci o stvarnim zalihama artikala osvježavaju se na dnevnoj bazi. Ukoliko naručite veći broj artikala od stvarno dostupnih u vezi takve situacije biti ćete kontaktirani kako bi se pronašlo zadovoljavajuće rješenje.
Cijene:  Zadržavamo pravo promjene cijena. Podaci se osvježavaju na dnevnoj bazi.

Dodatne informacije

Boja

Blue, Flame, kiwi, Ocean, Orange, Phantom, White

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kolotura Mobile small”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)