Rukavice – Progrip Ferrata

0 out of 5

25,22 

Vrhunske rukavice posebno izrađene za uporabu prilikom via-ferrata uspona, adrenalinske parkove ili sportsko penjanje.

PROIZVOĐAČ: Climbing Technology, Italija
BOJA: smeđa/narančasta
VELIČINE: S (7), M(8), L(9), XL(10)
MATERIJAL: 90% prava koža koze, 5% neopren, 3% lycra, 2% polyester

SKU: 403 Categories:Rukavice, Sve za ferrate

Opis

Rukavice – Progrip Ferrata, talijanske tvrtke Climbing Technology izrađene od prave kože koza posebno su dizajnirane za uspone po Via ferrata rutama, adrenalinske parkove kao i sportsko penjanje jer omogućavaju manevriranje užetom. Koža koze od koje su izrađene nude vrhunsko prianjanje na sajlama, prečkama i ljestvama. Otvoreni prsti nude Vam opciju dodira sa stijenom čime olakšavate svoj uspon. U palčanom dijelu nalazi se mekani tkani dio kojim vrlo brzo lako i efikasno možete obrisati znoj sa čela, lica i oko očiju. Ergonomska traka od neopren materijala sa čičak trakom omogućava vrlo lako skidanje rukavica. Rukavice posjeduju produžetak na prstenjaku i srednjem prstu kako bi smanjile osjećaj pritiska sajle na prste kod penjanja. Ove rukavice su šivane tako da se na dlanovima te između palca i kažiprsta nalazi dvostruka tkanina.

Ako Vas interesiraju ove Rukavice – Progrip Ferrata – slobodno nas kontaktirajte klikom ovdje

Napomene
Slike: Prikazane slike artikala ponekad su samo informativnog karaktera te postoji mogućnost da će artikl u zbilji izgledati drugačije, iz tog razloga Vas želimo upozoriti da NE uvažavamo reklamacije na osnovi različitosti slike u web shopu i kupljenog artikla.
Zalihe: Raspoloživost artikala ukoliko je prikazana na stranicama isključivo je informativnog karaktera. Podaci o stvarnim zalihama artikala osvježavaju se na dnevnoj bazi. Ukoliko naručite veći broj artikala od stvarno dostupnih u vezi takve situacije biti ćete kontaktirani kako bi se pronašlo zadovoljavajuće rješenje.
Cijene:  Zadržavamo pravo promjene cijena. Podaci se osvježavaju na dnevnoj bazi.

Dodatne informacije

veličina

L, M, S, XL

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Rukavice – Progrip Ferrata”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)