Ultralagana jakna NorthcoverUltralagana jakna Northcover

Ultralagana jakna Northcover

0 out of 5

47,49 

PROIZVOĐAČ: Northfinder, Slovačka, EU
MATERIJAL: dvoslojni naylon
TEŽINA: 210 gr
VODONEPROPUSNOST (wp:mm): 5.000 mm
PROZRAČNOST (g/m2/24hr): 5.000 mm
MODEL: univerzalni
BOJA: limun žuta
PATENTNI ZATVARAČ – YKK®

NAMJENA:
planinarenje, pješačenje, biciklizam, trčanje

 

Opis

Ultralagana i vodootporna jakna NORTHCOVER s kapuljačom može se spakirati u vlastiti džep. Ovom jaknom spremni ste za suočavanje sa gotovo svim zamkama lošeg vremena koje Vas može zadesiti. Pripada osnovnoj opremi u ruksaku tijekom cijele godine. Dugo putovanje, skijaško trčanje, biciklizam, planinarenje ili putovanja oko svijeta, ovaj svestrani komad neće ništa uplašiti. Pakirano u malu vrećicu zapremine manje od pola litre štiti od hladnoće, vjetra, kiše ili snijega. Za sve se brine dvoslojna poliamidna membrana sa 100% šavom, koja podnosi vodeni stupac do 5.000 mm. Jednostavno i provjereno pristajanje s elastičnom kapuljačom jamstvo je udobnosti kretanja. Udobnost pokreta stvara elastično napuhavanje, dvosmjerni patent zatvarač, manžete s fiksiranim palcem i podesiv donji rub dna. Otvori ispod pazuha predviđeni su za ventilaciju. Za povećanu ventilaciju, jakna se može djelomično zatvoriti i pojasom pričvrstiti na prsa kako bi se smanjila nelagoda. Kako bismo zadržali potrebne stvari kod sebe, opremili smo ga bočnim i unutarnjim džepovima. Što god radili, ultralagana jakna Northcover teži samo 210 g (L) i održava vas suhima i ne dopušta da vam vjetar dolazi do tijela. 


Ako Vas interesira ova Ultralagana jakna Northcover slobodno nas kontaktirajte klikom ovdje

Napomene
Slike: Prikazane slike artikala ponekad su samo informativnog karaktera te postoji mogućnost da će artikl u zbilji izgledati drugačije, iz tog razloga Vas želimo upozoriti da NE uvažavamo reklamacije na osnovi različitosti slike u web shopu i kupljenog artikla.
Zalihe: Raspoloživost artikala ukoliko je prikazana na stranicama isključivo je informativnog karaktera. Podaci o stvarnim zalihama artikala osvježavaju se na dnevnoj bazi. Ukoliko naručite veći broj artikala od stvarno dostupnih u vezi takve situacije biti ćete kontaktirani kako bi se pronašlo zadovoljavajuće rješenje.
Cijene: Zadržavamo pravo promjene cijena. Podaci se osvježavaju na dnevnoj bazi.

Dodatne informacije

veličina

S, M, L, XL

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ultralagana jakna Northcover”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)